Huysewinkel staat al reeds meer dan 10 jaar bekend als een betrouwbare partner waarbij we steeds een realistisch kader schetsen waarbinnen we mooie resultaten bekomen.

Verkopen laat je niet zomaar aan het toeval over. Onze aanpak is op maat van uw noden en van uw eigendom.

Knowhow

Knowhow

We hebben goede samenwerkingen met architecten, notarissen, fiscalisten en hebben onze eigen juridische expertise in huis waardoor we met de juiste knowhow van start gaan.

Waardering

Waardering

Alles start bij een correcte waardering waarbij we alle parameters opnemen en tot een doordachte en transparante berekening komen welke we integraal met u delen.

Klanten

Klanten

Samen met ons volledig team over de kantoren heen bekijken we steeds welke kandidaat kopers in aanmerking kunnen komen zodat we een service kunnen bieden die zelden te vinden is.

Voorstelling van uw eigendom

Ook de voorstelling is op maat. We bekijken wat nodig is voor het pand te laten stralen. Daarbij kunnen we een eigendom integraal inrichten of verder aankleden. Daarnaast brengen we onze fotografie en videografie op het hoogste niveau. Beelden zeggen soms meer dan woorden…

Marketing

Huysewinkel heeft er steeds voor gekozen om te blijven investeren wat maakt dat marketing en onze aanwezigheid primordiaal zijn voor onze klanten. We kiezen steeds voor high-end magazines die een ruim bereik hebben en tot onze doelgroep komen. Daarbovenop staan we ervoor gekend veel eigen drukwerk te realiseren.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Verkoop

Op basis van de bovenstaande elementen starten we de verkoop op. Ook dit is maatwerk waarbij een volledige strategie wordt toegelicht zodat u als eigenaar gerust bent van een duurzame samenwerking met ons.

Laat uw eigendom waarderen

U wenst een gesprek? U bent benieuwd naar de waarde van uw eigendom? Laat u gegevens na en wij contacteren u spoedig .

We kijken alvast uit naar een vruchtbare samenwerking.