https://www.huysewinkel.be/referenties

Verkochte eigendommen

Huysewinkel | Stijlvol service penthouse met prachtige vergezichten

Sint-Denijs-Westrem

Stijlvol service penthouse met prachtige vergezichten

Deze stijlvolle penthouse biedt alle mogelijkheden voor een zorgeloos levensverhaal. De Mayflower te Sint-Denijs-Westrem is een gerenommeerde residentie, dewelke standing en gezelligheid uitstraalt.

Huysewinkel | Charmante villa met parktuin op 4.035 m²

Sint-Amandsberg

Charmante villa met parktuin op 4.035 m²

Deze charmante villa is centraal gelegen op een uniek perceel van maar liefst 4.035 m² op een boogscheut van Gent centrum. De woning werd in 2006 volledig verbouwd en gerenoveerd met behoud van authentieke elementen waarbij de charme van het pand aanwezig bleef.

Huysewinkel is de ideale partner om in vertrouwen en met de nodige kennis van zaken uw verkoop te realiseren.

Ik wens mijn eigendom te verkopen
Huysewinkel | Stijlvolle villa met zwembad centraal op De Heide

Waasmunster

Stijlvolle villa met zwembad centraal op De Heide

Centraal op de Heide te Waasmunster vinden we deze tijdloze villa op een perceel van circa 2.500m². De volledig aangelegde tuin en bosrijke omgeving zorgen ervoor dat hier een bepaalde rust overheerst.

Huysewinkel | Uniek Stadspaleis met zicht op de Leie

Gent

Uniek Stadspaleis met zicht op de Leie

Dit prachtig stadspaleis, het voormalige Hotel Legrand, vernoemd naar de gelijknamige familie die het in de 19e Eeuw uitbaatte, werd in 2021 integraal gerenoveerd volgens de regels van de kunst en met behoud van alle authentieke elementen.

Huysewinkel | Royale herenwoning met parkeergelegenheid

Hamme

Royale herenwoning met parkeergelegenheid

Deze royale herenwoning met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 585m² in het centrum van Hamme dateert uit midden de jaren achtienhonderd maar werd steeds gerenoveerd met behoud van zijn authentieke karakter en charme.

Huysewinkel | Burgerwoning met prachtige gevel in Sint-Amandsberg

Sint-Amandsberg

Burgerwoning met prachtige gevel in Sint-Amandsberg

Achter deze prachtige art-nouveau gevel schuilt een mooie burgerwoning daterend uit het begin van de 20ste eeuw die volledig werd gerenoveerd in 2008.

Huysewinkel | Exclusief landhuis met authentiek koetshuis

Waasmunster

Exclusief landhuis met authentiek koetshuis

Dit exclusief landhuis is centraal gelegen in het centrum van Waasmunster. De woning werd opgetrokken in 2012 en kan omschreven worden als een geslaagde combinatie van modern en hedendaags bouwen met een mede integratie van het aanpalende oude koetshuis met aparte ingang. (ideaal voor woon/werk te combineren)

Huysewinkel | Uitzonderlijke woning met veel mogelijkheden

Gent

Uitzonderlijke woning met veel mogelijkheden

In de aangename Machariuswijk, een wijk met een rijke geschiedenis en waar vroeger tal van vleesverwerkende bedrijven floreerden, bevindt zich deze uitermate bijzondere eigendom. Bij de renovatie, die werd uitgevoerd door Restyling Buro, werd veel rekening gehouden met de geschiedenis van het pand waardoor het industrieel karakter behouden bleef.

Huysewinkel | Stijlvolle villa met zwembad op de Heide

Waasmunster

Stijlvolle villa met zwembad op de Heide

Dit tijdloos landhuis is centraal gelegen op de pittoreske heide te Waasmunster. Het perceel heeft een privé oprijlaan van circa 100 meter tot aan de villa zelf, deze werd aangelegd in de kasseien.

Huysewinkel | Karaktervolle villa met zwembad op toplocatie

Sint-Martens-Latem

Karaktervolle villa met zwembad op toplocatie

Bij het oprijden van deze discrete binnenkoer, verscholen achter volwassen haagmassieven, bevindt zich deze charmante eigendom. De mooie klassieke stijl van buitenaf herbergt een moderne architectuur binnenin die volledig werd aangepakt in 2009.

Een persoonlijke aanpak is voor ons erg belangrijk. We gaan ook echt tot het uiterste om het beoogde resultaat te bekomen.

Huysewinkel | Uitzonderlijk pand met veel mogelijkheden

Gent

Uitzonderlijk pand met veel mogelijkheden

Dit uitzonderlijke pand is gelegen op een locatie met uiterst goede bereikbaarheid. Het pand staat momenteel gekend als kantoorgebouw en kan zo ook dienst blijven doen.

Huysewinkel | Centraal gelegen gezinswoning met tal van wellnessfaciliteiten

Sint-Niklaas

Centraal gelegen gezinswoning met tal van wellnessfaciliteiten

Deze woning omgeven door groen, nabij tal van invalswegen werd opgebouwd in de jaren 80. Via een comfortabele oprijlaan betreedt u deze eigendom.

Huysewinkel | Charmante woning

Sint-Martens-Latem

Charmante woning

Deze charmante eigendom, genaamd Beukenhof, dateert van 1952 en werd recent in 2016 volledig gerenoveerd.

Huysewinkel | Charmante villa met zuidwestelijke tuin

Belsele

Charmante villa met zuidwestelijke tuin

Deze charmante eigendom is gelegen nabij het centrum van Belsele. De woning kenmerkt zich door zijn zuidwestelijke oriëntatie en tijdloze bouwstijl.

Huysewinkel | Charmante woning op 3.320 m² grond met bijgebouw

Beervelde

Charmante woning op 3.320 m² grond met bijgebouw

In het landelijke Beervelde geniet deze charmante eigendom van een uitstekende ligging met rust en prachtige zichten over het omliggende groen. In 2001 werd deze woning gerenoveerd met kwalitatieve materialen en oog voor een huiselijke sfeer.

Huysewinkel | Modern gerenoveerd appartement met zonneterras aan Zuidpark

Gent

Modern gerenoveerd appartement met zonneterras aan Zuidpark

Dit modern en lichtrijk één-slaapkamer appartement is gelegen aan het Zuidpark, in het centrum van Gent. Dit op wandelafstand van winkels, horeca en verschillende parken. Het appartement alsook de voorgevel van het gebouw onderging zopas een grondige totaalrenovatie.

Huysewinkel | Tijdloze woning met magazijn van 70m²

Waasmunster

Tijdloze woning met magazijn van 70m²

Gelegen nabij het centrum van Waasmunster treft u deze woning met vergezichten welke gebouwd werd in 1999. Kenmerkend hierbij is dat er naast de woning nog een garage/atelier van 70m² ligt.

Huysewinkel | Prachtig appartement nabij Parkbos

Zwijnaarde

Prachtig appartement nabij Parkbos

Op de eerste verdieping in deze luxueuze residentie genaamd “Parkbos” situeert zich dit stijlvol afgewerkte appartement. Het kleinschalig project, gebouwd door Versluys, geniet van prachtige vergezichten en een uiterst goede bereikbaarheid.

Met onze jarenlange ervaring als ondernemers blijven we samenwerken, als een hechte familie. Deze persoonlijke band vormt dan ook de rode draad doorheen onze drie kantoren.

Huysewinkel | Riante herenwoning met stadstuin en garages

Hamme

Riante herenwoning met stadstuin en garages

Deze unieke en riante herenwoning vinden we terug nabij het centrum van Hamme. Met zorg en behoud van authentieke elementen werd deze woning doorheen de jaren gemoderniseerd tot de parel die het vandaag is.

Huysewinkel | Gerenoveerde burgerwoning in centrum Dendermonde

Dendermonde

Gerenoveerde burgerwoning in centrum Dendermonde

Op slechts enkele meters wandelen van de Grote Markt in Dendermonde, vindt u deze prachtig gerenoveerde burgerwoning.

Huysewinkel | Ruime design penthouse op toplocatie

Gent

Ruime design penthouse op toplocatie

Deze prachtige penthouse van maar liefst 118 m² werd in 2021 integraal gerenoveerd waarbij er met duurzame en kwalitatieve materialen is gewerkt.

Huysewinkel | Tijdloze villa op absolute toplocatie

Tielrode

Tijdloze villa op absolute toplocatie

Nabij de polders van Tielrode en tussen het groen vinden we deze tijdloze en uiterst degelijke villa terug. De woning dateert van begin de jaren '90 en werd steeds met de nodige zorg onderhouden.

Huysewinkel | Karaktervolle burgerwoning met ruime tuin

Heule

Karaktervolle burgerwoning met ruime tuin

Deze prachtige burgerwoning is gelegen op een perceel van 385 m² en omvat een ruime bewoonbare oppervlakte van maar liefst 375 m².

Huysewinkel | Unieke urban townhouse op toplocatie

Gent

Unieke urban townhouse op toplocatie

In het hart van het historisch centrum van Gent bevind zich deze uitzonderlijk afgewerkte triplex woning met een bewoonbare oppervlakte van 291 m².

Huysewinkel | Uniek nieuwbouwappartement in royale residentie

Gent

Uniek nieuwbouwappartement in royale residentie

Dit prachtige nieuwbouwappartement van maar liefst 232 m² is gelegen op de tweede verdieping in de residentie Mozart, onderdeel van het nieuwbouwproject Leiekouter.

Huysewinkel | Uniek gerenoveerde woonboot met loft gevoel op fantastische locatie

Gent

Uniek gerenoveerde woonboot met loft gevoel op fantastische locatie

MS ‘Système D ‘ werd door NU architecten stijlvol omgebouwd tot de prachtige woonboot die zij op vandaag is. Het casco werd daarbij volledig gestript en heropgebouwd met een geoptimaliseerde indeling en ingenieuze technieken.

Op bedrijfsniveau hebben we de keuze gemaakt om dit jaar onze huisstijl te vernieuwen en in te zetten op een nieuwe website. Waarbij we het belangrijk vinden om trouw te blijven aan onze niche: stijlvol en op maat, maar een tikkeltje frisser en nog sterker, met het oog op de toekomst.

Huysewinkel | Karakterwoning nabij het centrum van Zele

Zele

Karakterwoning nabij het centrum van Zele

Nabij het centrum van Zele treffen we deze charmante, op te frissen kangoeroewoning die eenvoudig kan omgevormd worden tot zijn oorspronkelijke staat van ééngezinswoning. Deze karakterwoning van maar liefst 449 m² rust op een zonnig perceel van ca. 1.112 m² .

Huysewinkel | Uitzonderlijke villa met verschillende mogelijkheden

Hamme

Uitzonderlijke villa met verschillende mogelijkheden

Deze uitzonderlijke villa werd afgewerkt in 2020 en voorzien van alle hedendaagse technieken en een uiterst kwalitatieve afwerking.

Huysewinkel | Modern luxe-appartement op toplocatie

Sint-Niklaas

Modern luxe-appartement op toplocatie

Gelegen in de luxueuze residentie “Central Park”, treft u dit ruime appartement. Dit in een modern en strak woonconcept nabij het centrum van Sint-Niklaas waarbij de focus ligt op comfort, privacy en de integratie van de omliggende groene omgeving.

Huysewinkel | Ruime villa met praktijkmogelijkheden op rustige locatie

Temse

Ruime villa met praktijkmogelijkheden op rustige locatie

Op het einde van een doodlopende straat in een rustige residentiële woonwijk vinden we deze riante villa met praktijkmogelijkheden terug.

Huysewinkel | Elegant landhuis met architecturale tuin en zwembad

Dendermonde

Elegant landhuis met architecturale tuin en zwembad

Op slechts enkele minuten van het centrum van Dendermonde treft u dit elegante landhuis, welke op een perceel ligt van ca. 7.000 m² en werd opgetrokken in 1996.

Huysewinkel | Riant Landhuis in het Pittoreske Deurle

Deurle

Riant Landhuis in het Pittoreske Deurle

Dit Riant landhuis werd in 1995 opgetrokken en is naar de hand van Stephane Boens. Ze omvat een totale oppervlakte van 1015 m² en is gelegen op een perceel van 4000 m².

Huysewinkel | Lichtrijk handelspand in statig gebouw nabij de Kouter

Gent

Lichtrijk handelspand in statig gebouw nabij de Kouter

Deze twee burgerhuizen zijn gelegen in de Schouwburgstraat rechtover de koninklijke Opera nabij de kouter alsook Veldstraat. Dit in het hart van het Gents historisch en toeristische centrum.

Huysewinkel | Stijlvolle villa met binnenzwembad op de "Heide"

Waasmunster

Stijlvolle villa met binnenzwembad op de "Heide"

Deze tijdloze villa met binnenzwembad heeft een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 640m² is uiterst centraal gelegen op de residentiele “Heide” te Waasmunster.

Vastgoed gaat dan ook niet enkel over stenen, maar ook over mensen en thuiskomen.

Huysewinkel | Monumentaal 19de eeuwse trapgevelwoonst

Gent

Monumentaal 19de eeuwse trapgevelwoonst

Deze monumentale trapgevelwoonst werd in 1890 opgetrokken naar het ontwerp van architect J. Wyckaert.

Huysewinkel | Sublieme eigendom op 3,5 hectare

Waasmunster

Sublieme eigendom op 3,5 hectare

Gelegen te Waasmunster treft u deze prachtige nieuwbouwvilla met naastliggende schuur voorzien van paardenfaciliteiten.

Huysewinkel | Unieke herenwoning met riante tuin

Gent

Unieke herenwoning met riante tuin

Deze te renoveren herenwoning met een bewoonbare oppervlakte van 247 m² is gelegen in de Meersstraat op wandelafstand van het station Gent-Sint-Pieters. Een gezellige en residentiële buurt nabij het Centrum van Gent.

Huysewinkel | Instapklare gezinswoning nabij het centrum van Grembergen

Grembergen

Instapklare gezinswoning nabij het centrum van Grembergen

In het landelijke Grembergen treffen we deze charmante villa. De woning, gebouwd in 1948, werd doorheen de jaren gerenoveerd en geniet van alle hedendaagse comfort.

Huysewinkel | Charmante villa met magazijn

Evergem

Charmante villa met magazijn

Gelegen op enkele minuten rijden van de R4 in een residentiële wijk te Belzele vinden we deze charmante villa terug.

Huysewinkel | Centraal gelegen villabungalow op riant perceel van 3105m²

Waasmunster

Centraal gelegen villabungalow op riant perceel van 3105m²

Gelegen op een perceel van maar liefst 3105m² treft u deze landelijke villabungalow welke volledig onderkelderd is en een inpandig appartement heeft op de 1ste verdieping.

Huysewinkel | Uniek landhuis aan de groene rand van Gent

Mariakerke

Uniek landhuis aan de groene rand van Gent

Deze unieke eigendom in landelijke stijl werd opgetrokken door Vlassak Verhulst in 1994 op een mooi ontworpen terrein van 2.383 m².

Huysewinkel | Tijdloze bungalow op rustige locatie nabij het centrum

Waasmunster

Tijdloze bungalow op rustige locatie nabij het centrum

Nabij het centrum van Waasmunster treft u deze rustig gelegen op te frissen bungalow welke op een perceel van circa 2.747m² ligt.

De nieuwe branding is geen ingrijpende stijlbreuk, maar een verderzetting op wat er reeds is opgebouwd.

Huysewinkel | Tijdloos landhuis op unieke locatie met vergezichten

Belsele

Tijdloos landhuis op unieke locatie met vergezichten

Gelegen nabij het centrum van het bruisende Belsele treft u dit landhuis met vele mogelijkheden, dit op een perceel van maar liefst 11.488 m².

Huysewinkel | Prachtige herenwoning met gezellige buitenruimtes

Gent

Prachtige herenwoning met gezellige buitenruimtes

Achter dit ensemble van drie identieke voorgevels schuilt achter de middelste gevel met blauwe voordeur deze prachtige herenwoning. Deze werd tussen 2018 en 2020 hoogwaardig gerenoveerd en tot in de puntjes afgewerkt met kwalitatieve materialen.

Huysewinkel | Modernistische villa op de Heide

Waasmunster

Modernistische villa op de Heide

Deze woning dateert uit de jaren ’70 en werd steeds met de nodige zorg onderhouden. Omwille van de modernistische opvatting en een hoekperceel van circa 2.750m² kan u hier ten volle genieten van de bosrijke omgeving die de Heide te bieden heeft.

Huysewinkel | Statige villa met karaktervolle tuin

Bachte-Maria-Leerne

Statige villa met karaktervolle tuin

De met groen omkleedde oprijlaan brengt u tot aan dit statige landhuis. Deze verscholen eigendom werd opgetrokken in 1996, naar de hand van architect Xavier Donck en interieurarchtiect Francis Vandamme, en laat zich kenmerken door de vele authentieke en gerecupereerde elementen die gebruikt werden doorheen de woning.

Huysewinkel | Statige herenwoning met charmante tuin nabij centrum Dendermonde

Dendermonde

Statige herenwoning met charmante tuin nabij centrum Dendermonde

Nabij het centrum van Dendermonde treffen we deze statige, op te frissen herenwoning met prachtige zuidgeoriënteerde tuin. De woning van 471 m² rust op een perceel van maar liefst 1.300 m² en functioneert momenteel als kantoor.

Huysewinkel | Tijdloze villa met praktijkruimte

Zwalm

Tijdloze villa met praktijkruimte

Deze ruime gezinswoning, gebouwd in 1983, met aanpalende praktijkruimte bevindt zich in het landelijke Zwalm met een prachtig zicht op het bosrijke gebied.Dankzij de combinatie van de zonnepanelen met warmtepomp installatie die in 2010 werden geplaatst, is de woning uiterst energiezuinig, extra troef!

Huysewinkel | Stijlvolle villa met buitenzwembad op toplocatie

Sint-Pauwels

Stijlvolle villa met buitenzwembad op toplocatie

Nabij het centrum van Sint-Pauwels treft u deze stijlvolle villa met zwembad. De woning werd opgetrokken in 1999 en kenmerkt zich door zijn hedendaags comfort, royale leefruimtes en smaakvolle afwerking. Extra leuke troef is nog een overdekt terras achteraan met buitenhaard.

Huysewinkel | Prachtige, ecologische woonboot op de Visserij

Gent

Prachtige, ecologische woonboot op de Visserij

Deze uitzonderlijke woonboot, genaamd Frajac, geeft wonen aan (op) het water een nieuwe dimensie. Het voormalig vrachtschip werd in 1968 gebouwd en later omgebouwd tot de prachtige woonboot die deze vandaag is.

Huysewinkel is de ideale partner om in vertrouwen en met de nodige kennis van zaken uw verkoop te realiseren.

Ik wens mijn eigendom te verkopen
Huysewinkel | Uniek appartement in historisch centrum

Gent

Uniek appartement in historisch centrum

Ten midden van het historische centrum van Gent situeert zich dit luxueuze appartement met een bewoonbare oppervlakte van 243 m². Het historische pakhuis werd integraal gerenoveerd en deels opnieuw gebouwd door het verfijnde ontwerp van architect Servaas Vertongen.

Huysewinkel | Charmante gezinswoning met ruime tuin

Sint-Niklaas

Charmante gezinswoning met ruime tuin

Nabij het centrum van Sint-Niklaas, treft u deze charmante gezinswoning die werd opgetrokken eind jaren 70.

Huysewinkel | Instapklare woning in rustige straat

Sint-Amandsberg

Instapklare woning in rustige straat

Gelegen in een zeer rustige, doodlopende straat en op fietsafstand van Gent centrum en alle nodige faciliteiten bevindt zich deze instapklare woning op een perceel van 320 m².

Huysewinkel | Energiezuinige villa met verschillende mogelijkheden

Hamme

Energiezuinige villa met verschillende mogelijkheden

Deze praktijkvilla (voormalige tandartspraktijk) nabij het centrum van Hamme werd opgetrokken in 1985. Doorheen de jaren werd deze woning steeds geüpdatet waar nodig wat op heden resulteert in een zeer hoogwaardig en energiezuinige eigendom.

Huysewinkel | Landhuis Zonneweelde nabij de Molen te St. Martens-Latem

Sint-Martens-Latem

Landhuis Zonneweelde nabij de Molen te St. Martens-Latem

Nabij het dorp van Sint-Martens-Latem situeert zich dit Idyllische landhuis genaamd “Zonneweelde”. Via de sprookjesachtige oprijlaan, voorzien van veel parkeergelegenheid, kan men de woning bereiken. Doordat de woning zich meer achteraan het perceel bevindt, kan men hier genieten van optimale privacy.

Huysewinkel | Charmant renovatieproject in hartje Sint-Niklaas

Sint-Niklaas

Charmant renovatieproject in hartje Sint-Niklaas

Gelegen in het hart van Sint-Niklaas, treft u deze charmante burgerwoning met enorm potentieel .

Huysewinkel | Herenwoning met ruim stadsterras

Gent

Herenwoning met ruim stadsterras

Nabij het Sint - Elisabeth begijnhof situeert zich deze herenwoning met een bewoonbare oppervlakte van 240m². Mits de nodige renovatiewerken kan men deze woning integraal opwaarderen.

Huysewinkel | Moderne villa met zwembad en vergezichten

Lochristi

Moderne villa met zwembad en vergezichten

Deze schitterende high- end villa met 460 m² bewoonbare oppervlakte is gelegen op een terrein van 2.065 m² in het landelijke Lochristi. Dit uitzonderlijke pand biedt vanuit elke ruimte prachtige zichten over de perfect onderhouden tuin alsook achterliggende weilanden.

Een persoonlijke aanpak is voor ons erg belangrijk. We gaan ook echt tot het uiterste om het beoogde resultaat te bekomen.

Huysewinkel | Charmante villa in residentiële woonwijk

Temse

Charmante villa in residentiële woonwijk

In een verkeersluwe residentiële woonwijk nabij het centrum van Temse vinden we deze charmante villa. Het tijdloze karakter zorgt ervoor dat u deze zowel modern als landelijk kan aankleden.

Huysewinkel | Royale moderne villa centraal op “de Heide”

Waasmunster

Royale moderne villa centraal op “de Heide”

Gelegen in het residentiële Waasmunster, centraal op “de Heide” treft u deze royale moderne villa. Uniek aan deze eigendom is dat de straatbreedte circa 70 meter is. (Oorspronkelijk dubbel lot) Dit geeft eventuele mogelijkheden in het al dan niet creëren van een afgesplitst lot, bijvoorbeeld 1.500m².

Huysewinkel | Moderne villa met prachtige vergezichten

Drongen

Moderne villa met prachtige vergezichten

Deze moderne villa is gelegen aan het natuurdomein de Asselse meersen gevormd door twee Leie-armen in de nabijheid van vele fiets en wandelroutes langs de Leie en het charmante gerestaureerde dorpsplein van Drongen.

Huysewinkel | Subliem afgewerkte moderne villa

Daknam

Subliem afgewerkte moderne villa

Deze sublieme nieuwbouwvilla is gelegen in de idyllische Daknamse Bossen en werd tot in de puntjes afgewerkt en voorzien van alle hedendaagse comfort. Kenmerkend is zonder twijfel de hoge afwerkingsgraad die deze villa met zich meedraagt.

Huysewinkel | Statige herenwoning nabij het centrum van Grembergen

Grembergen

Statige herenwoning nabij het centrum van Grembergen

Nabij het centrum van Grembergen treffen we deze charmante herenwoning, welke dateert van 1932. De laatste jaren werd deze volledig gerenoveerd en voorzien van alle hedendaagse comfort.

Huysewinkel | Charmante 18de eeuwse stadswoning in Gent centrum

Gent

Charmante 18de eeuwse stadswoning in Gent centrum

Charmante woonst gelegen in het historische hartje van de Gentse binnenstad, tussenin het Stadhuis en de Vrijdagmarkt. De Serpentstraat is één van de meest charmante straatjes van Gent en wordt gekenmerkt door de vele authentieke stadwoningen en boetieks met trapgevel en traveeën.

Huysewinkel | Stijlvolle villa op riant perceel te Waasmunster

Waasmunster

Stijlvolle villa op riant perceel te Waasmunster

Prachtige villa gelegen in het residentiële Van Eyckpark te Waasmunster. De mooi aangelegde, zuidwest georiënteerde tuin is vanzelfsprekend een grote troef van deze villa. Het hoekperceel van maar liefst 2.269 m² werd nog voorzien van een gezellig terras.

Huysewinkel | Luxueus afgewerkte kasteelvilla

Wondelgem

Luxueus afgewerkte kasteelvilla

Deze prachtig gerenoveerde kasteelvilla, voorheen genaamd “Lusthuis Meulewater” situeert zich in het centrum van Wondelgem. Deze kasteelvilla dateert uit 1866 en is gelegen in een idyllische parktuin, waar men kan genieten van alle rust.

Met onze jarenlange ervaring als ondernemers blijven we samenwerken, als een hechte familie. Deze persoonlijke band vormt dan ook de rode draad doorheen onze drie kantoren.

Huysewinkel | Luxueuze hoeve met authentiek karakter

Sint-Denijs-Westrem

Luxueuze hoeve met authentiek karakter

Bewonder deze prachtig gerenoveerde hofstee, genaamd ‘Kanstanjehoeve’, daterende uit de 18e eeuw. De eigendom behoudt een bijzonder gevoel van privacy op deze centrale ligging vanwege de hoge beplanting die de groene toets behoudt zowel in de winter als in de zomerperiode.

Huysewinkel | Rustig gelegen, statige villa met prachtige tuin

Deurle

Rustig gelegen, statige villa met prachtige tuin

Deze statige villa werd gebouwd door ABS Bouwteam en is terug te vinden op een rustige en uiterst goed gelegen locatie nabij het pittoreske dorp van Deurle. De zuidwest georiënteerde tuin werd door de jaren heen prachtig aangelegd en geniet van volle privacy.

Huysewinkel | statige eigendom in het miljoenenkwartier

Gent

statige eigendom in het miljoenenkwartier

Op de Krijgslaan in het miljoenenkwartier treffen we deze statige eigendom dewelke haar oorsprong terugvindt in het interbellum na de wereldtentoonstelling van 1913. De villa werd in 2009 integraal gerenoveerd waarbij er ook een moderne aanbouw werd gerealiseerd.

Huysewinkel | Stijlvolle hoeve met bijgebouwen en boomgaard

Vrasene

Stijlvolle hoeve met bijgebouwen en boomgaard

Gelegen in het landelijke Vrasene nabij Beveren treft u deze stijlvolle hoeve met naastliggende bijgebouwen terug. De eigendom is in totaal 6.729 m² groot en herbergt naast de authentieke hoeve welke terug gaat tot 1789 nog drie polyvalente bijgebouwen.

Huysewinkel | Statige herenwoning vlakbij de Visserij

Gent

Statige herenwoning vlakbij de Visserij

Deze statige herenwoning, met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 525 m², is gelegen op de hoek van de Kasteellaan en de Ossenstraat, vlakbij het Koningin Astridpark en de Lousbergkaai.

Huysewinkel | Centraal gelegen karaktervilla met mogelijkheden

Hamme

Centraal gelegen karaktervilla met mogelijkheden

Nabij tal van invalswegen en het centrum van Hamme vinden we deze karaktervolle villa terug. Gezien de uiterst gunstige locatie is deze ook ideaal geschikt voor het uitoefenen van een zelfstandige activiteit of zelfs als kantoorvilla.

Huysewinkel | Prachtige loft op toplocatie in Aalter.

Aalter

Prachtige loft op toplocatie in Aalter.

Nabij het centrum van Aalter situeert zich deze lichtrijke loft in de residentie “BELLEM”. Deze loft heeft maar liefst een bewoonbare oppervlakte van 137 m² en werd in 2020 geheel gerenoveerd met uiterst hoogwaardige materialen.

Huysewinkel | Tijdloze gezinswoning met zwembad

Grembergen

Tijdloze gezinswoning met zwembad

In het landelijke Grembergen treffen we deze charmante villa die geniet van alle hedendaagse comfort. De oost georiënteerde tuin is het rustoord van de woning.

Op bedrijfsniveau hebben we de keuze gemaakt om dit jaar onze huisstijl te vernieuwen en in te zetten op een nieuwe website. Waarbij we het belangrijk vinden om trouw te blijven aan onze niche: stijlvol en op maat, maar een tikkeltje frisser en nog sterker, met het oog op de toekomst.

Huysewinkel | Zeldzame parel te midden van de Scheldemeersen

Zevergem

Zeldzame parel te midden van de Scheldemeersen

Prachtig landhuis gelegen op een idyllische locatie nabij Gent is volgens ons één van de zeldzame aanbiedingen voor 2021. De ligging is waarlijk betoverend. Middenin de Scheldemeersen is het genieten van het spektakel van moeder natuur.

Huysewinkel | Statige herenwoning met praktijkmogelijkheden

Hamme

Statige herenwoning met praktijkmogelijkheden

Te midden het centrum van Hamme vinden we deze charmante herenwoning met statige voorgevel en fraai aangelegde stadstuin.

Huysewinkel | Imposante Waterfront herenwoning op toplocatie

Gent

Imposante Waterfront herenwoning op toplocatie

Deze prachtige Waterfront herenwoning van maar liefst 680 m² is gelegen op een absolute toplocatie in hartje Gent op de Predikherenlei. Ze werd in 2003 – 2005 integraal gerenoveerd met respect en behoud van alle originele elementen.

Huysewinkel | Villa met vele mogelijkheden op de Heide

Waasmunster

Villa met vele mogelijkheden op de Heide

Gelegen op de “Heide” te Waasmunster treft u deze imposante en statige villa.Het potentieel aan opfrissing/renovatie mogelijkheden die u hier heeft zijn ontelbaar.

Huysewinkel | Statige herenwoning met idylissch aangelegde tuin

Hamme

Statige herenwoning met idylissch aangelegde tuin

Deze herenwoning te centrum Hamme dateert van 1917 en deed voordien dienst als het voormalig vredegerecht. Doorheen de jaren werd deze gerenoveerd met zorg voor authentieke elementen tot de parel die het vandaag is.

Huysewinkel | Uniek design appartement aan het Zuidpark

Gent

Uniek design appartement aan het Zuidpark

Dit design appartement van ca 190 m² omvat de volledige derde verdieping van de Residentie Roosevelt IV. In 2013 onderging het appartement een totale metamorfose waarbij uitsluitend met duurzame en kwalitatieve materialen werd gewerkt.

Huysewinkel | Opbrengsteigendom nabij het Sint- Pietersplein

Gent

Opbrengsteigendom nabij het Sint- Pietersplein

Met een unieke ligging in het hart van de studentenbuurt, nabij universiteiten en het Sint- Pietersplein is dit de perfecte investeringseigendom. Deze opbrengsteigendom bestaat op heden uit vijf afzonderlijke entiteiten.

Huysewinkel | Tijdloze villa met zwembad en orangerie

Waasmunster

Tijdloze villa met zwembad en orangerie

Landelijke villa uiterst centraal gelegen op de verbindingsbaan tussen Waasmunster en Lokeren. Deze villa werd in 2016/2017 grotendeels gerenoveerd. De villa telt tal van authentieke elementen welke bijdragen tot de charme van de woning.

Vastgoed gaat dan ook niet enkel over stenen, maar ook over mensen en thuiskomen.

Huysewinkel | Lichtrijke duplex in centrum Gent met stadstuin

Gent

Lichtrijke duplex in centrum Gent met stadstuin

Mooie duplex met bewoonbare oppervlakte van 137 m² werd in 2014 volledig afgewerkt. Centraal gelegen in het historisch centrum van Gent doch in een uiterst rustige straat.

Huysewinkel | Trendy moderne gezinswoning met uitzicht op landerijen

Zele

Trendy moderne gezinswoning met uitzicht op landerijen

Deze trendy en gezellige moderne woning is gelegen te Zele, Heikant. De woning werd met de nodige zorg en kwalitatieve materialen volledig gerenoveerd en heropgebouwd.

Huysewinkel | Stijlvolle moderne villa op toplocatie

Bazel

Stijlvolle moderne villa op toplocatie

Deze stijlvolle villa is gelegen in de residentiële verkaveling “Terlinden” nabij het centrum te Bazel. De villa zelf werd doorheen de jaren trendy gerenoveerd waarbij de laatste dateert van 2012. Het gebruik van kwaliteitsmaterialen en warme accenten was hier steeds de rode draad.

Huysewinkel | Exclusieve eigendom in een landelijke omgeving

Galmaarden

Exclusieve eigendom in een landelijke omgeving

In het landelijke Galmaarden kan men deze prachtige villa met unieke tuin en recente eikenhouten bijgebouw terugvinden. Deze woning herbergt een combinatie van een luxueuze afwerking met uitzonderlijk hoogwaardige techniciteit die de gehele eigendom tot een ware parel vormt in zijn segment.

Huysewinkel | Riante kantoorvilla nabij de Markt te Zele

Zele

Riante kantoorvilla nabij de Markt te Zele

Deze riante kantoorvilla en toenmalige Notariswoonst is gelegen nabij het centrum te Zele en kenmerkt zich zondermeer door zijn hoge afwerking, ruimtegevoel en polyvalente karakter. De eigendom heeft voordien altijd gefungeerd als kantoorvilla maar geniet een ruime invulling.

Huysewinkel | Charmante pastorijwoning in het Lobos

Lochristi

Charmante pastorijwoning in het Lobos

Deze instapklare pastorijwoning is gelegen in een rustige straat in het residentiele “Lobos”. Absolute troef is de onderhoudsvriendelijk en zuidwest georiënteerde tuin met aangelegd terras. De tuin is voorzien van een ruime berging met patio gedeelte waar het heerlijk vertoeven is.

Huysewinkel | Stijlvol landhuis met grote schuur op 7000m²

Waasmunster

Stijlvol landhuis met grote schuur op 7000m²

Gelegen in het idyllische en rustige Waasmunster Sint-Anna treft u dit stijlvol landhuis op een perceel van maar liefst 7000m². Het huis zelf heeft een bewoonbare oppervlakte van 292m². Hierbij heeft u nog als extra troef de aanwezigheid van een naastliggende schuur met een grondoppervlakte van 175m².

Huysewinkel | Uniek landhuis gelegen op prachtig terrein

Evergem

Uniek landhuis gelegen op prachtig terrein

Dit prachtige landhuis met een bewoonbare oppervlakte van 585 m² is gelegen op een mooi perceel van 8 hectare grond. Een uniek gegeven aan deze eigendom is de idyllische kronkelende en visrijke waterloop “de Caele” met bron te Frankrijk. Het zwembad en tennisveld maken het geheel af en bieden ontspanning tijdens mooie zomerdagen.

De nieuwe branding is geen ingrijpende stijlbreuk, maar een verderzetting op wat er reeds is opgebouwd.

Huysewinkel | Nieuwbouwvilla gelegen in uiterst rustige omgeving

Eksaarde

Nieuwbouwvilla gelegen in uiterst rustige omgeving

Deze moderne villa werd opgebouwd in een uiterst rustige omgeving van Eksaarde, dit aan het einde van een doodlopende straat.De villa zelf werd reeds volledig wind- en waterdicht afgewerkt en zal casco worden aangeboden zodoende dat u de eigendom kan afwerken naar eigen smaak.

Huysewinkel | Moderne villa met zwembad en prachtige vergezichten

Laarne

Moderne villa met zwembad en prachtige vergezichten

Moderne villa geniet door zijn uitstekende ligging in het landelijke Laarne van rust en prachtige zichten op de achterliggende landerijen. In 2003 werd deze villa opgetrokken met kwalitatieve en duurzame materialen. Verder is een deel van dit perceel op heden bestemd als bouwgrond.

Huysewinkel | Residentieel gelegen bungalow met prachtig aangelegde tuin

Sint-Niklaas

Residentieel gelegen bungalow met prachtig aangelegde tuin

Trendy bungalow uit de jaren '70 werd uitermate goed onderhouden en heeft reeds enkele renovatiewerken ondergaan doorheen de tijd. De naastliggende bouwgrond van circa 1500 m², werd door ons verkaveld en biedt hierdoor de mogelijkheid tot het creëren en implementeren van een nieuwbouwwoning.

Huysewinkel | Toffe woning met grote tuin in Sint-Amandsberg

Sint-Amandsberg

Toffe woning met grote tuin in Sint-Amandsberg

Deze toffe woning is gelegen op een perceel van maar liefst 1520 m² in een rustige woonwijk vlakbij de grens tussen Sint-Amandsberg en Destelbergen. De woning onderging in 2010 de nodige renovatiewerken waarbij nog een aantal zaken, naar eigen wens en smaak, verder afgewerkt dienen te worden.

Huysewinkel | Stijlvolle gerenoveerde burgerwoning op gunstige locatie

Grembergen

Stijlvolle gerenoveerde burgerwoning op gunstige locatie

Deze stijlvolle burgerwoning werd de afgelopen jaren volledig gerenoveerd en kenmerkt zich door zijn open en klare ruimtes alsook tijdloze, doch moderne karakter.

Huysewinkel | Goed onderhouden woning in rustige buurt

Wondelgem

Goed onderhouden woning in rustige buurt

In een rustige doodlopende straat op een perceel van 740 m² vinden we deze bungalow terug. De woning werd gebouwd begin de jaren 80 en is doorheen de jaren goed onderhouden.

Huysewinkel | Historisch pand in de dorpskern

Zwijnaarde

Historisch pand in de dorpskern

Historisch pand daterend van 1606, is gelegen op een toplocatie in het dorp van Zwijnaarde en deed vroeger dienst als café welgekend als de “Zwarte fles”. Momenteel verkopen we het pand als een renovatie project met een reeds verkregen vergunning voor een prachtige moderne aanbouw van 100 m² dewelke opgevat wordt als kantoor of praktijkruimte.

Huysewinkel | Uniek herenhuis met stadstuin en zwembad

Zele

Uniek herenhuis met stadstuin en zwembad

Dit prachtig en uniek herenhuis is een ware parel in zijn segment! Vanuit ieder vertrek in de woning heeft u zicht op de uitzonderlijke grote en netjes aangelegde stadstuin met buitenzwembad. U kan hier werkelijk in alle rust genieten van 100% privacy, dit vanop de verschillende aangelegde terrassen.

Huysewinkel is de ideale partner om in vertrouwen en met de nodige kennis van zaken uw verkoop te realiseren.

Ik wens mijn eigendom te verkopen
Huysewinkel | Stijlvol appartement met uitzicht op de Leie

Gent

Stijlvol appartement met uitzicht op de Leie

Dit luxueus appartement van maar liefst 179 m² heeft een ideale locatie met haar ligging tussen het station van Gent-Sint-Pieters en het Centrum. Uniek is de beleving die de Leie alsook de vergezichten met zich meebrengen.

Huysewinkel | Royale bouwgrond van 2700m² met uitzicht over landerijen.

Grembergen

Royale bouwgrond van 2700m² met uitzicht over landerijen.

Gelegen in het landelijke Grembergen treft u deze prachtige bouwgrond van circa 2.700m². De zuidwest oriëntatie met vergezichten zorgt er tevens voor dat u zowel binnen als buiten heerlijk kunt vertoeven.

Huysewinkel | Riante eigendom met prachtige stadstuin en waterpartij

Sint-Niklaas

Riante eigendom met prachtige stadstuin en waterpartij

In het hart van Sint-Niklaas, doch temidden van alle rust, treft u deze ruime woning die recentelijk nog volledig werd opgefrist. In 2000 werd deze riante stadswoning met een bewoonbare oppervlakte van 280m² opgetrokken.

Huysewinkel | Penthouse met uitzonderlijk terras

Gent

Penthouse met uitzonderlijk terras

Prachtige instapklare penthouse met een bewoonbare oppervlakte van 105 m². De locatie van de Oude Houtlei is veruit subliem waarbij het helemaal bovenaan genieten is van de mooie vergezichten over de Gentse binnenstad en haar befaamde torens. Troef van het appartement is uiteraard het ruime terras van maar liefst 60 m².

Huysewinkel | Tijdloze villa op 3120m² te Waasmunster

Waasmunster

Tijdloze villa op 3120m² te Waasmunster

Deze tijdloze villa te Waasmunster ligt op een perceel van 3120m² en kenmerkt zich zondermeer door zijn ruime bewoonbare oppervlakte (377m²) alsook de vele mogelijkheden welke u hier heeft voor woon/werk te combineren.

Huysewinkel | Gerenoveerd appartement met subliem uitzicht

Gent

Gerenoveerd appartement met subliem uitzicht

Dit appartement is gelegen op de vierde verdieping van de residentie 'Dream Corner' en werd in 2019 volledig gerenoveerd. De naam van de residentie is niet uit de lucht gegrepen gezien het fenomenale zicht over Portus Ganda en de Gentse torens.

Huysewinkel | Ruime kantoorvilla op toplocatie

Waasmunster

Ruime kantoorvilla op toplocatie

Deze charmante kantoorvilla is momenteel ingericht als bedrijfsgebouw en kent een ideale bereikbaarheid vlakbij de op-en-afrit E17 Waasmunster. De combinatie die u hier heeft voor woon/werk te combineren is alvast ideaal.

Huysewinkel | Totaal gerenoveerde eigendom nabij centrum Lokeren

Lokeren

Totaal gerenoveerde eigendom nabij centrum Lokeren

Deze gezellige woning ligt nabij het centrum van Lokeren, uiterst rustig nabij de Daknamse bossen. De woning werd zorgvuldig en totaal gerenoveerd en is als het ware volledig instapklaar.

Een persoonlijke aanpak is voor ons erg belangrijk. We gaan ook echt tot het uiterste om het beoogde resultaat te bekomen.

Huysewinkel | Riante herenwoning in de kuip van Gent

Gent

Riante herenwoning in de kuip van Gent

Dit prachtige herenhuis is gelegen op een terrein van 181 m² en is gesitueerd in de kuip van Gent nabij het Casinoplein. De brede imposante gevel straalt absolute klasse uit. Mits de nodige renovatie maakt u van deze herenwoning een parel in zijn segment.

Huysewinkel | Exclusieve bouwgrond op toplocatie

Belsele

Exclusieve bouwgrond op toplocatie

In één van de meest residentiële straten van Belsele vinden we deze prachtige bouwgrond van circa 2.600m² terug. Conceptueel kan u hier een prachtige villa neerzetten, modern of landelijk, beide zijn mogelijk. De zuidwest oriëntatie zorgt er tevens voor dat u zowel binnen als buiten heerlijk kunt vertoeven.

Huysewinkel | Verborgen parel op uiterst uniek domein

Temse

Verborgen parel op uiterst uniek domein

Aan het einde van de aangelegde oprijlaan vinden we dit statige landhuis op ca. 2,5 hectare. Het landhuis werd zodanig geïmplementeerd in de omgeving dat u vanuit elke hoek kan genieten van royale uitzichten over de majestueuze vijver en prachtige parktuin.

Huysewinkel | Moderne energiezuinige woning met 4 slaapkamers

Lokeren

Moderne energiezuinige woning met 4 slaapkamers

Deze stijlvolle eigendom met strakke stadstuin is uiterst rustig en centraal gelegen te Lokeren. De stadstuin kenmerkt zich door zijn strakke vormgeving en siervijver.

Huysewinkel | Charmante villa op de Heide te Waasmunster

Waasmunster

Charmante villa op de Heide te Waasmunster

Gelegen op de “Heide” te Waasmunster vinden we deze uitermate stijlvolle eigendom terug. Via de netjes verzorgde oprijlaan voorzien van enkele bomen en taxushagen betreedt u dit perceel van 1664 m². Het perceel kent een zuidwest oriëntatie en heeft een speelse combinatie van zowel gras, vaste beplanting als bomen rondom.

Huysewinkel | Mooi afgewerkt appartement op super ligging

Gent

Mooi afgewerkt appartement op super ligging

Dit mooie appartement met bewoonbare oppervlakte van 103 m² is gelegen op een absolute topligging, vlakbij Sint-Anna en het Van Eyck zwembad. Het appartement werd vijf jaar geleden gerenoveerd met mooie materialen.

Huysewinkel | Nieuwbouw woning met zicht op achterliggende weides

Kruibeke

Nieuwbouw woning met zicht op achterliggende weides

Deze nieuwbouwwoning werd gefinaliseerd in 2020 en is voorzien van alle hedendaags comfort gekoppeld aan een uiterst energiezuinig karakter. Vanuit alle woonvertrekken kan u genieten van het open zicht op de achterliggende weides. Kortom betreft het een volledig instapklare woning die voldoet aan alle comfort en normeringen van vandaag.

Huysewinkel | Ruime penthouse in het groen

Sint-Martens-Latem

Ruime penthouse in het groen

Uiterst goed gelegen penthouse met een bewoonbare oppervlakte van 202 m², op een voormalig kasteeldomein met een parktuin van maar liefst 8000 m². De residentie "Fairway" werd in 1991 opgetrokken vlakbij de Royal Latem Golf Club. Opmerkelijk zijn de zichten vanuit elke ruimte op de groene omgeving die alle rust garandeert. Centraal ligt het goed georiënteerde terras waar het aangenaam vertoeven is.

Met onze jarenlange ervaring als ondernemers blijven we samenwerken, als een hechte familie. Deze persoonlijke band vormt dan ook de rode draad doorheen onze drie kantoren.

Huysewinkel | Uitzonderlijke herenwoning aan de Durme

Lokeren

Uitzonderlijke herenwoning aan de Durme

Dit stijlvolle te renoveren burgerhuis met beschermde gevel dateert van 1913 en is gelegen aan de Grote Kaai te Lokeren. Mits de nodige grondige opfrisbeurt die een woning van deze omvang verdient zal de originele pracht en praal terug tot zijn recht komen. Extra troef is de ruime stadstuin welke u wel nog dient verder aan te kleden.

Huysewinkel | Prachtig landhuis op één hectare met groenzichten

Lier

Prachtig landhuis op één hectare met groenzichten

Op slecht enkele minuten van centrum Lier op een prachtig perceel van circa één hectare vinden we deze uiterst charmante villa terug. De woning zelf dateert van begin de jaren 80’ maar werd het laatste jaar voorzien van een totaal renovatie. Kwaliteit, ruimte en rust zijn hier de rode draad. Het perceel werd onderverdeeld in drie compartimenten en is tevens volledig omheind.

Huysewinkel | Unieke Penthouse in het centrum van Gent

Gent

Unieke Penthouse in het centrum van Gent

Deze unieke duplex penthouse is gelegen in het historisch centrum van Gent en geniet vanuit de leefruimte van de prachtige stadzichten. Het terras rondom is werkelijk uniek. Elk moment van de dag is er een plaats waar het hier zalig vertoeven is.

Huysewinkel | Prachtige villa met zwembad en poolhouse

Bachte-Maria-Leerne

Prachtige villa met zwembad en poolhouse

In Bachte - Maria - Leerne vinden we deze prachtige villa terug. De tuin heeft een oppervlakte van 1269 m² en werd tot in detail aangelegd. Zo zijn er meerdere terras partijen waardoor u de hele dag door, in alle privacy, zalig buiten kan vertoeven. Absolute troef is het zwembad met poolhouse.

Huysewinkel | Trendy villa nabij de Scheldeoever

Grembergen

Trendy villa nabij de Scheldeoever

Gelegen nabij de Scheldeoever te Grembergen treft u deze stijlvolle moderne villa welke werd gebouwd in 1997. De villa werd gezellig en tijdloos aangekleed en heeft vanuit ieder vertrek een connectie met de netjes aangelegde tuin en diens terrassen.

Huysewinkel | Landelijk gelegen villa in Pastorijstijl

Denderhoutem

Landelijk gelegen villa in Pastorijstijl

Deze statige villa van 550 m² bewoonbare oppervlakte is landelijk maar toch dicht bij ontsluitingen gelegen. Ze werd opgetrokken in 2000 en is afgewerkt met hoogwaardige en duurzame materialen. Absolute troef is het zwembad die op haar beurt uitkijkt op een mooie groene partij bomen. Kortom echt genieten hier.

Huysewinkel | Te renoveren opbrengsteigendom

Gent

Te renoveren opbrengsteigendom

Deze unieke opbrengsteigendom is gelegen in het studentenhartje van Gent, dit in de directe nabijheid van meerdere universiteiten, winkels en het Sint- Pietersplein. Op heden omvat het gebouw twee handelszaken, één garage en 34 studentenkamers.

Huysewinkel | Charmante villa met vele mogelijkheden

Sint-Niklaas

Charmante villa met vele mogelijkheden

Deze te renoveren charme villa dateert uit de jaren '60 en werd steeds met veel zorg onderhouden doorheen de jaren. Mits de nodige renovatie kan u hier een ware parel van maken binnen zijn segment. Op een kwalitatief zuidgeoriënteerd perceel van ca. 1300 m² met bijgebouw of garage kan u perfect een combinatie van woon-werk realiseren indien gewenst.

Op bedrijfsniveau hebben we de keuze gemaakt om dit jaar onze huisstijl te vernieuwen en in te zetten op een nieuwe website. Waarbij we het belangrijk vinden om trouw te blijven aan onze niche: stijlvol en op maat, maar een tikkeltje frisser en nog sterker, met het oog op de toekomst.

Huysewinkel | Impressionante villa met zwembad omgeven door landerijen

Kruibeke

Impressionante villa met zwembad omgeven door landerijen

Idyllische eigendom omgeven door de uitgestrekte natuur in Kruibeke. De landelijke stijl van deze villa werd met moderne accenten afgewerkt en steeds geüpdatet met de nieuwste materialen en technieken. Naastliggend heeft deze eigendom nog een ruimte van 75 m² die zowel professioneel als polyvalent kan dienen. Met een perceel van maar liefst 4.320 m², omgeven door weilanden komt u hier thuis in een oase van rust.

Huysewinkel | Charmante burgerwoning met zw-terras

Gent

Charmante burgerwoning met zw-terras

Deze instapklare woonst is gelegen nabij de Rozier en boekentoren in het hartje van Gent. De inkomhal geeft toegang tot de leefruimte, voorzien van houten vloer, haard alsook diverse grote raampartijen. De aanwezigheid van het ruim zon gericht stadsterras met schuifraam is een absolute troef.

Huysewinkel | Recent 2-slaapkamer appartement nabij de Schelde

Grembergen

Recent 2-slaapkamer appartement nabij de Schelde

Op het einde van een doodlopende straat vinden we dit prachtig recent 2-slaapkamer appartement (2016). Bij het betreden valt meteen het open en lichtrijke karakter op door de mooie volumes en grote raampartijen die werden gebruikt. Vanop het terras kan u tevens genieten van een groenzicht.

Huysewinkel | Trendy nieuwbouwappartement in centrum Sint-Niklaas

Sint-Niklaas

Trendy nieuwbouwappartement in centrum Sint-Niklaas

Dit BEN-nieuwbouwappartement met 2 slaapkamers vlakbij de Grote Markt in Sint-Niklaas werd in 2018 volledig afgewerkt met uiterst kwalitatieve materialen en technieken. Door het gebruik van grote raampartijen en aangename volumes kan u hier zonder moeite een gezellige, lichtrijke thuis van maken.

Huysewinkel | Laatste bouwgrond van 3 loten te Laarne

Laarne

Laatste bouwgrond van 3 loten te Laarne

Drie bouwgronden gelegen tussen de residentiële straten de Lagen Heirweg en de Bergstraat te Laarne. Dit met een uiterst rustige ligging in een groene omgeving doch met vlotte bereikbaarheid naar zowel Laarne, Lochristi als Gent . De bouwgronden beschikken over een oppervlakte van 545m² , 800m² en 885 m².

Huysewinkel | Modern appartement nabij Muinkpark

Gent

Modern appartement nabij Muinkpark

Klassevol één-slaapkamer appartement gelegen in het centrum van Gent, doch midden in het groen tussen het Muinkpark en aanpalend Zuidpark. In 2015 onderging het appartement een totaalrenovatie. Zo werd er gewerkt met parket, natuursteen en ingemaakte kasten.

Huysewinkel | Villa landhuis met zwembad te Lochristi

Lochristi

Villa landhuis met zwembad te Lochristi

Deze omvangrijke villa beschikt over een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 590 m². De tuin heeft een oppervlakte van 2.297 m² en werd tot in detail aangelegd. Zo zijn er meerdere terras partijen waardoor u de hele dag door, in alle privacy, zalig buiten kan vertoeven. Absolute troef is het zwembad met poolhouse.

Huysewinkel | Residentieel gelegen landhuis met prachtige tuin.

Haasdonk

Residentieel gelegen landhuis met prachtige tuin.

Dit stijlvolle landhuis is uiterst residentieel gelegen te Haasdonk en werd opgetrokken in 1972 waarna het volledig werd gerenoveerd en verder uitgebouwd in de jaren 90. Terug beneden kan u via de wintertuin doorlopen naar het aangebouwde gedeelte.

Vastgoed gaat dan ook niet enkel over stenen, maar ook over mensen en thuiskomen.

Huysewinkel | Charmante gezinswoning op toplocatie te Gavere

Gavere

Charmante gezinswoning op toplocatie te Gavere

Op te frissen woning gelegen in de groen en residentiele omgeving van de Warande te Gavere. Het pand werd opgetrokken met kwalitatieve materialen en is doorheen de jaren piekfijn onderhouden.

Huysewinkel | Trendy herenwoning in loftstijl met prachtige terrassen

Sint-Niklaas

Trendy herenwoning in loftstijl met prachtige terrassen

Deze unieke karaktervolle stadsvilla met een bewoonbare oppervlakte maar liefst 333 m², is gelegen op een boogscheut van de grote markt van Sint-Niklaas, en wordt gekenmerkt door zijn uiterst rustige ligging. De impressionante inkomhal brengt ons naar de eerste étage waar een ruime leefruimte werd gecreëerd met uitzicht op een eerste terras met vijver.

Huysewinkel | Uniek waterfront penthouse

Gent

Uniek waterfront penthouse

Unieke waterfront penthouse met prachtig terras van 20 m², gelegen aan de Coupure. De unieke vergezichten op zowel de Leiekaai als de Coupure zijn daarbij betoverend.

Huysewinkel | Polyvalente woning met vele mogelijkheden

Waasmunster

Polyvalente woning met vele mogelijkheden

Charmante woning met polyvalent karakter waarbij een winkelpand met woonst erboven een harmonieus geheel vormen.

Huysewinkel | Opbrengsteigendom op uitstekende locatie

Gent

Opbrengsteigendom op uitstekende locatie

Goed gelegen opbrengsteigendom met vier instapklare woonentiteiten, nabij het station Gent-Sint-Pieters. De vier volwaardige appartementen beschikken over de nodige conformiteitsattesten.

Huysewinkel | Goed gelegen kantoorruimte met duplex appartement

Gavere

Goed gelegen kantoorruimte met duplex appartement

Unieke eigendom is gelegen op enkele minuten van het aangename centrum van Gavere. Op heden zijn er twee entiteiten binnen het geheel, namelijk een kantoorruimte met bovenliggend duplex appartement. Cliënteel kan zowel voor- als achteraan het pand vlot parkeren.

Huysewinkel | Duplex appartement nabij Gentbrugse Meersen

Gentbrugge

Duplex appartement nabij Gentbrugse Meersen

Dit duplex appartement is gelegen op de derde verdieping en bevindt zich midden in het groen vlakbij de Gentbrugse Meersen, Doch op fietsafstand van centrum Gent.

Huysewinkel | Energiezuinige nieuwbouw pastorijvilla op de Heide

Waasmunster

Energiezuinige nieuwbouw pastorijvilla op de Heide

Deze energiezuinige en stijlvolle nieuwbouw pastorijvilla met een bewoonbare oppervlakte van ca. 415m² is gelegen op de pittoreske heide te Waasmunster. Bij de bouw van deze villa was het absolute uitgangspunt kwalitatieve materialen te gebruiken. Dit in combinatie met het gecreëerde speelse ruimtegevoel is een waar schoolvoorbeeld van elegantie en functionaliteit.

De nieuwe branding is geen ingrijpende stijlbreuk, maar een verderzetting op wat er reeds is opgebouwd.

Huysewinkel | Lichtrijk hoekappartement met vergezichten

Gent

Lichtrijk hoekappartement met vergezichten

Dit ruim en lichtrijk hoekappartement van 154m² is gelegen op de achtste verdieping en geniet van een prachtig vergezicht over het Zuidpark en de stad Gent.

Huysewinkel | Authentieke herenwoning met 3 studio's op toplocatie

Gent

Authentieke herenwoning met 3 studio's op toplocatie

Authentieke eigendom gelegen nabij het Casinoplein op enkele passen van het bruisende stadsgebeuren. Deze eigendom bestaat naast het woonhuis nog uit drie afzonderlijke studio’s in de dakverdieping en een inpandige garage.

Huysewinkel | Stijlvolle villa met uitzicht over het Molsbroek

Lokeren

Stijlvolle villa met uitzicht over het Molsbroek

Deze stijlvolle villa naar de hand van de gerenommeerde architect Jos Van Driessche is gelegen aan het natuurreservaat “Molsbroek” te Lokeren. Een idyllische en rustige locatie met een perfecte bereikbaarheid naar de omliggende gemeenten en stadskern. De woning is een schoolvoorbeeld van modernistische architectuur in combinatie met warme natuurelementen.

Huysewinkel | Unieke herenwoning met charmant koetshuis

Gent

Unieke herenwoning met charmant koetshuis

Deze te renoveren, doch prachtige herenwoning met een bewoonbare oppervlakte van 621m² heeft een perceelbreedte van 23 meter en is gelegen op een toplocatie in de kuip van Gent nabij het Casinoplein. De statige koetspoort biedt toegang tot dit uniek pand alsook tot de uitzonderlijke tuin van maar liefst 940 m² waar zich nog het koetshuis bevindt. Achteraan deze zeldzame tuin staat nog een charmant koetshuis met een bewoonbare oppervlakte van 120 m² waar er tal van mogelijkheden zijn.

Huysewinkel | Riante villa met achterliggend magazijn

Sint-Niklaas

Riante villa met achterliggend magazijn

Deze villa met prachtige tuin en woon-werkmogelijkheden is gelegen nabij de groene omgeving van de Vossekot. Bij het binnenkomen merkt u meteen dat hier uitsluitend kwalitatieve materialen werden gebruikt. Met een bijgebouw van maar liefst 145 m² kan deze eigendom perfect dienen om een professionele activiteit te combineren met residentieel wonen.

Huysewinkel | Architecturale villa op toplocatie

Mariakerke

Architecturale villa op toplocatie

Deze modernistische architecturale villa werd opgetrokken in 1969 naar de hand van architect Daniël Grootaert. Deze woning is gelegen in de residentiële omgeving van het kasteel De Kolle en beschikt over een perceeloppervlakte van 996 m².

Huysewinkel | Energiezuinige villa nabij de dorpskern van Belsele

Belsele

Energiezuinige villa nabij de dorpskern van Belsele

Gelegen nabij de dorpskern van Belsele treft u deze stijlvolle eigendom welke doorheen de jaren steeds goed werd onderhouden en geüpdatet waar nodig. De leefruimte (voorzien van airco) werd volledig open getrokken en trekt veel zonlicht binnen door zijn groten raampartijen.

Huysewinkel | Trendy moderne villa met zwemvijver

Waasmunster

Trendy moderne villa met zwemvijver

Gelegen in het residentiële Waasmunster, treft u deze trendy, moderne villa met zwemvijver. Op een gunstig georiënteerd perceel van ca. 1300 m² werd deze villa opgetrokken en afgewerkt met de meest kwalitatieve en vooruitstrevende technieken en materialen.

Huysewinkel is de ideale partner om in vertrouwen en met de nodige kennis van zaken uw verkoop te realiseren.

Ik wens mijn eigendom te verkopen
Huysewinkel | Lichtrijke gezinswoning met moderne uitbouw

Laarne

Lichtrijke gezinswoning met moderne uitbouw

Gelegen in een rustige straat, nabij het dorp van Laarne, kan u deze moderne vrijstaande woonst terugvinden op een perceel van 639m². Het pand onderging in 2008 een grondige renovatie. Hierbij werd er een uitbreiding gedaan, met deels glazen aanbouw, richting de tuinzijde.

Huysewinkel | Recent gelijkvloers appartement met ruime tuin

Sint-Niklaas

Recent gelijkvloers appartement met ruime tuin

Nabij het centrum van Sint-Niklaas en tal van invalswegen treft u dit recent gelijkvloers appartement met drie slaapkamers en gezellig tuintje.

Huysewinkel | Ruim appartement nabij Gentbrugse Meersen

Gentbrugge

Ruim appartement nabij Gentbrugse Meersen

Op een boogscheut van Gent centrum en vlakbij belangrijke uitvalswegen is dit aangename en goed onderhouden dakappartement met een ruime oppervlakte van 187 m² terug te vinden.

Huysewinkel | Duplex penthouse met mooi terras

Gent

Duplex penthouse met mooi terras

Deze unieke duplex penthouse van 84 m² is goed gelegen in het centrum van Gent nabij openbaar vervoer en uitvalswegen. De eigendom wordt gekenmerkt door de mooie lichtinval alsook het ruimtegevoel dat werd gecreëerd aan de hand van de mooie volumes.

Huysewinkel | Klassevolle villa grenzende aan parktuin

Sint-Niklaas

Klassevolle villa grenzende aan parktuin

Grenzend aan een parktuin treft u deze tijdloze en netjes onderhouden villa te Sint-Niklaas. De huidige bewoners hebben doorheen de jaren de woning piekfijn onderhouden en geüpdatet waar nodig.

Huysewinkel | Ruim appartement op toplocatie met garagebox

Gent

Ruim appartement op toplocatie met garagebox

In de historische binnenstad van Gent, op wandelafstand van de Kouter en tal van leuke plaatsen, kan u dit ruim appartement van 140 m² terugvinden. Het gebouw werd geheel gerenoveerd in 2014 van de hand van Glenn Sestig.

Huysewinkel | Villa met binnenzwembad op een terrein 4.400m²

melle

Villa met binnenzwembad op een terrein 4.400m²

Deze mooie en statige villa is gelegen op een terrein van maar liefst ca. 4400 m² en omvat een bewoonbare oppervlakte van 660 m² exclusief de ondergrondse parking van 150 m². De villa werd met de beste materialen en technieken gebouwd in 1995.

Huysewinkel | Exclusief landhuis Hillcrest centraal op de Heide

Waasmunster

Exclusief landhuis Hillcrest centraal op de Heide

Dit exclusief landhuis genaamd “Hillcrest” heeft een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 587m² en is centraal gelegen op de “Heide” te Waasmunster. De villa werd in 1996 ontworpen door de huidige bewoners en de gerenommeerde architect Laporta. De verfijnde architectuur in Frans/Engels stijl, royale vertrekken en de speelse connectie met de bosrijke omgeving zijn maar enkele van de vele karakteristieken van dit landhuis.

Een persoonlijke aanpak is voor ons erg belangrijk. We gaan ook echt tot het uiterste om het beoogde resultaat te bekomen.

Huysewinkel | Charmante pastorijwoning te Lochristi

Lochristi

Charmante pastorijwoning te Lochristi

Deze luxueuze pastorijwoning werd in 2016 voor het eerst in gebruik genomen. Met een ligging nabij centrum Lochristi doch in absolute rust is dit een echte aanrader voor wie opzoek is naar een instapklaar en kwalitatieve woonst.

Huysewinkel | Prachtig gerenoveerde villa in landelijke omgeving

Lovendegem

Prachtig gerenoveerde villa in landelijke omgeving

Deze gerenoveerde villa heeft een bewoonbare oppervlakte van 275 m² en is gelegen op een mooi perceel van maar liefst 1940 m². De villa werd in 2009 integraal gerenoveerd waarbij werkelijk alles werd vernieuwd.

Huysewinkel | Energiezuinige villa op 1,3 hectare met schuur

Sint-Gillis-Waas

Energiezuinige villa op 1,3 hectare met schuur

Gelegen in het landelijk Sint-Gillis-Waas treft u deze unieke en stijlvolle eigendom. De villa heeft een tijdloze uitstraling en ligt op een perceel van maar liefst 1,3 hectare en is helemaal ingesloten door het vele omliggende groen & achterliggende boomgaarden, privacy gegarandeerd.

Huysewinkel | Landhuis op 3.283m² met praktijkmogelijkheden

Belsele

Landhuis op 3.283m² met praktijkmogelijkheden

Dit statig landhuis (1959) is zeer centraal gelegen te Belsele op een riant perceel van 3.283m² en biedt een enorm potentieel zowel naar privé als naar beroepsdoeleinden. Momenteel werd de woning opgedeeld als zijnde een ruime woning en een praktijkgedeelte.

Huysewinkel | Goed onderhouden bungalow met leuke tuin

Destelbergen

Goed onderhouden bungalow met leuke tuin

Deze mooie bungalow is gelegen op een aangenaam hoekperceel van 1.075 m² en werd met de nodige zorg doorheen de jaren onderhouden.

Huysewinkel | Hoeve met weidse vergezichten

Sinaai-Waas

Hoeve met weidse vergezichten

Deze charmante hoeve is uiterst gunstig gelegen te Sinaai. Hier kan u genieten van uitgestrekte vergezichten over weilanden en tot rust komen op het riante perceel van 3.000 m².

Huysewinkel | Stijlvolle townhouse met zicht op de Schelde

Zele

Stijlvolle townhouse met zicht op de Schelde

Deze sublieme Townhouse is gelegen aan de Scheldedijk te Zele, de idyllische vergezichten die u hier heeft zijn een ware streling voor het oog. De villa zelf werd tot in de puntjes afgewerkt en voorzien van alle hedendaagse comfort.

Huysewinkel | Halfopen woning met mooie tuin op goede locatie

Gentbrugge

Halfopen woning met mooie tuin op goede locatie

Deze aangename halfopen bebouwing is gelegen op een rustige locatie te Gentbrugge en is gelegen op een perceel van 363 m². Een absolute troef van de woning is het terrein met de mooie tuin, waar er zich aan de achterzijde ook nog een afgesloten garagebox bevindt. Mits de nodige renovatiewerken heeft u hier een mooie stadswoning met ruime tuin.

Met onze jarenlange ervaring als ondernemers blijven we samenwerken, als een hechte familie. Deze persoonlijke band vormt dan ook de rode draad doorheen onze drie kantoren.

Huysewinkel | Landelijke villa op 7.387m² op toplocatie te Belsele

Belsele

Landelijke villa op 7.387m² op toplocatie te Belsele

Te bereiken via een sierlijke oprijlaan komen we tot bij deze charmante landelijke villa omsloten door landerijen te Belsele. De woning zelf dateert van 1969 en werd keurig onderhouden doorheen de jaren. Mits het nodige budget vrij te maken voor eventuele opfriswerken zal u zien dat u deze verborgen parel nog meer tot zijn recht kan laten komen, een schoolvoorbeeld van stijlvol wonen middenin het groen.

Huysewinkel | Gerenoveerd appartement met vertezicht

Gent

Gerenoveerd appartement met vertezicht

Dit lichtrijke appartement met zuid georiënteerd terras werd volledig gerenoveerd en is gelegen nabij het Zuidpark van Gent. Bij de renovatie van dit appartement werd de nadruk gelegd op een lichtrijk en ruim gevoel. Gezien de ligging op de zesde verdieping kan men volop genieten in de zon met weidse zicht over de daken heen.

Huysewinkel | Te renoveren burgerwoning in het Miljoenenkwartier

Gent

Te renoveren burgerwoning in het Miljoenenkwartier

Vlakbij het centrum en het station kan men dit pand met mooie architecturale gevel terugvinden in het Miljoenenkwartier op wandelafstand van het De Smet de Naeyerpark.

Huysewinkel | Appartement vlakbij Gentbrugse Meersen

Gentbrugge

Appartement vlakbij Gentbrugse Meersen

Vlakbij de Gentbrugse Meersen en op fietsafstand van centrum Gent, vindt men dit ruim appartement in het groen. Het gelijkvloers appartement heeft een bewoonbaar oppervlakte van 98 m² en wordt omringd door de gemeenschappelijke tuin met volwassen bomen.

Huysewinkel | Charmante gezinswoning op uiterst gunstig perceel

Burcht

Charmante gezinswoning op uiterst gunstig perceel

Deze charmante halfopen bebouwing is centraal gelegen nabij tal van invalswegen. De woning werd afgewerkt met stijlvolle en tijdloze materialen en heeft een ruime klare living met veranda welke uitgeeft op een terras en netjes aangelegde zuid georiënteerde tuin met siervijver. Kortom, een tijdloze aangename eigendom op een uiterst gunstige locatie te Burcht.

Huysewinkel | Gerenoveerde burgerwoning met 7 slaapkamers op toplocatie

Tielrode

Gerenoveerde burgerwoning met 7 slaapkamers op toplocatie

Centraal gelegen in het rustieke Tielrode nabij de potpolder vinden we deze charmante burgerwoning terug. De woning dateert van 1920 en werd doorheen de jaren, met respect voor authentieke elementen, gerenoveerd tot de prachtige woning die het de dag van vandaag is.

Huysewinkel | Prachtige nieuwbouw villa op rustige locatie

Hamme

Prachtige nieuwbouw villa op rustige locatie

Deze prachtige open bebouwing werd in 2014 opgetrokken met uiterst kwalitatieve materialen en is ideaal geschikt voor wanneer u opzoek bent naar een instapklare, kwalitatieve woning met vele mogelijkheden.

Huysewinkel | Prachtige hoeve omringd door een idyllische tuin

Laarne

Prachtige hoeve omringd door een idyllische tuin

Deze prachtig gerenoveerde hoeve ligt discreet weg in tweede bouwlijn en heeft een bewoonbare oppervlakte van 380 m² op een perceel van 2837 m². Wat direct opvalt is dat deze unieke eigendom ontsloten is door een prachtige volgroeide tuin met verschillende gezellige terrassen en leuke plekken om weg te keuvelen.

Op bedrijfsniveau hebben we de keuze gemaakt om dit jaar onze huisstijl te vernieuwen en in te zetten op een nieuwe website. Waarbij we het belangrijk vinden om trouw te blijven aan onze niche: stijlvol en op maat, maar een tikkeltje frisser en nog sterker, met het oog op de toekomst.

Huysewinkel | Appartement vlakbij Gentbrugse Meersen

Gentbrugge

Appartement vlakbij Gentbrugse Meersen

Vlakbij de Gentbrugse Meersen en op fietsafstand van centrum Gent, vindt men dit lichtrijk appartement. Het appartement bevind zich op de tweede verdieping en wordt omringd door de gemeenschappelijke tuin met grote bomen. Het appartement beschikt over twee ruime terrassen waar men de gehele dag kan genieten van de zon.

Huysewinkel | Modern appartement in centrum Gent

Gent

Modern appartement in centrum Gent

Dit klassevol één-slaapkamer appartement kunnen we terugvinden in het centrum van Gent, op een boogscheut van het Sint- Pieters station. De lichtrijke leefruimte met open ingerichte keuken van Bulthaup ademt kwaliteit.

Huysewinkel | Nieuwbouwappartement met terras van 25m²

Waasmunster

Nieuwbouwappartement met terras van 25m²

Dit nieuwbouwappartement werd met hedendaagse en kwalitatieve materialen afgewerkt. Eens binnen wordt het appartement gekenmerkt door open en lichte sfeer.

Huysewinkel | Unieke art-decovilla “Zonnedaal” uit de jaren '30

Sint-Niklaas

Unieke art-decovilla “Zonnedaal” uit de jaren '30

Via deze sierlijke dubbele oprijlaan betreedt u deze unieke art-deco villa “Zonnedaal” uit de jaren ’30. Een volwassen groenscherm geeft deze villa de nodige discretie. De royale inkomhal met originele eiken trap geeft u meteen een duidelijke eerste indruk van wat u doorheen deze eigendom mag verwachten. Originele karaktervolle elementen in combinatie met moderne toetsen zijn hier absoluut de rode draad.

Huysewinkel | Recente villa met uitzonderlijke wellness faciliteiten

Wondelgem

Recente villa met uitzonderlijke wellness faciliteiten

Deze unieke eigendom nabij Gent werd gebouwd in 2007 en is gelegen op een perceel van maar liefst 2.396 m². Via meerdere toegangen kan men de luxueus afgewerkte wellness faciliteiten betreden. Hier bevinden zich een Finse sauna met infraroodfunctie, ruime open douches en een verwarmd binnenzwembad met relaxruimte die dit geheel een vreedzame uitstraling geeft. Buiten kan men genieten van een overdekte jacuzzi met sterrenhemel.

Huysewinkel | Charmante bungalow op rustige locatie

Elversele

Charmante bungalow op rustige locatie

Nabij tal van invalswegen maar toch rustig en groen gelegen vinden we deze charmante bungalow. De woning dateert van 1974 en werd doorheen de jaren steeds geüpdated waar nodig en zeer goed onderhouden.

Huysewinkel | Modernistische villa met prachtige tuin

Huise

Modernistische villa met prachtige tuin

Deze prachtige eigendom, naar de hand van architect Georges Vandenbussche, werd gebouwd in 1975. Deze villa heeft een bewoonbaar oppervlakte van 368 m² en is omringd door een perceel van 31.954 m². De luxueuze afwerking van deze modernistische eigendom in combinatie met de vergezichten over de eigen tuin met vijver en landerijen laat steeds een enorme indruk achter.

Huysewinkel | Tijdloze villa op rustige locatie te Waasmunster

Waasmunster

Tijdloze villa op rustige locatie te Waasmunster

Deze ruime tijdloze villa is uiterst rustig gelegen op een perceel van 3.032m² te Waasmunster. De woning werd door de jaren heen zeer goed onderhouden en voorzien van de nodige updates. Genieten kan u steeds in de vriendelijke te onderhouden zuidwest georiënteerde tuin. Deze is via een groot schuifraam in de leefruimte zeer toegankelijk en herbergt een gezellig terras.

Vastgoed gaat dan ook niet enkel over stenen, maar ook over mensen en thuiskomen.

Huysewinkel | Stijlvolle Pastorijwoning met zwembad

Lochristi

Stijlvolle Pastorijwoning met zwembad

Perfect onderhouden pastorijwoning met zwembad gelegen in het hartje van Lochristi, doch in absolute rust en doodlopende straat.

Huysewinkel | Landelijke villa met ruim atelier op de ‘Heide’

Waasmunster

Landelijke villa met ruim atelier op de ‘Heide’

Gelegen op het einde van een doodlopende straat op de “Heide” te Waasmunster kan u deze charmante eigendom terugvinden. De woning is klassiek opgedeeld en herbergt naast zijn ruime leefruimte met centrale haard op hout nog een afzonderlijk bureel & functionele keuken met ontbijthoek. Extra troef op het gelijkvloers is de ruime dubbele garage met achterliggend atelier. (Beide samen 120m²).

Huysewinkel | Stijlvolle villa centraal op de Heide

Waasmunster

Stijlvolle villa centraal op de Heide

Deze stijlvolle villa is centraal gelegen op de pittoreske “Heide” van Waasmunster. De eigendom werd recentelijk volledig gerenoveerd. De samenhang van moderne accenten en authentieke materialen vormen bij deze de basis van deze gezellige en warme eigendom.

Huysewinkel | Charmante villa grenzend aan natuurgebied

Zele

Charmante villa grenzend aan natuurgebied

Deze landelijke villa is gelegen in de groene omgeving van Zele en grenst aan het natuurgebied “Berlare Broek”. De villa werd opgebouwd begin jaren ’90 en werd met oog voor detail afgewerkt met uiterst kwalitatieve materialen.

Huysewinkel | Penthouse met prachtige vergezichten

Gent

Penthouse met prachtige vergezichten

Op de bovenste verdieping van Residentie Baccarat bevindt zich dit uniek penthouse hoekappartement met een bewoonbare oppervlakte van 93 m² met vergezichten over het Miljoenenkwartier.

Huysewinkel | Modern luxeappartement op toplocatie

Sint-Niklaas

Modern luxeappartement op toplocatie

Gelegen in de luxueuze residentie “Central Park” kunnen we dit trendy gelijkvloers appartement terugvinden. Dit in een modern en strak woonconcept nabij het centrum van Sint-Niklaas.

Huysewinkel | Luxueuze penthouse met twee slaapkamers en inloopdressing

Lokeren

Luxueuze penthouse met twee slaapkamers en inloopdressing

Deze prachtige penthouse ligt in de perfect onderhouden residentie "Spoele" is met zijn luxueuze afwerking en centrale ligging een echt pareltje te Lokeren.

Huysewinkel | Tijdloze woning in doodlopende straat

Berlare

Tijdloze woning in doodlopende straat

Charmante woning met drie slaapkamers gelegen in een uiterst rustige wijk te Berlare. De tuin is zuidwest georiënteerd en is volledig aangelegd alsook omheind. De verschillende terrassen creëren en ware oase van rust.

De nieuwe branding is geen ingrijpende stijlbreuk, maar een verderzetting op wat er reeds is opgebouwd.

Huysewinkel | Monumentaal pand op goede locatie

Aalst

Monumentaal pand op goede locatie

Dit prachtige herenhuis met fantastische gevel is een echte parel te Aalst. Deze herenwoning van maar liefst 567 m² bewoonbare oppervlakte op een terrein van 563 m² wordt gekenmerkt door haar mooie volumes en authentieke elementen.

Huysewinkel | Woning met loods in residentiële omgeving

Jabbeke

Woning met loods in residentiële omgeving

Deze alleenstaande villa dankt haar specifieke stijl aan de architecte Annick Sanders, in die tijd bekend om het gebruik van de atypische vormen die uitermate karakter geven aan deze eigendom. De woning beschikt over een bewoonbaar oppervlakte van 338 m² en kan men betreden via verscheidene toegangsdeuren wat extra mogelijkheden met zich meebrengen voor vrij beroepers.

Huysewinkel | Moderne stadswoning met tuin

Gent

Moderne stadswoning met tuin

Deze nieuwbouw stadswoning maakt deel uit van het Ryhovepark, een kwalitatief nieuwbouwproject bestaande uit 11 woningen met Zuidwest oriëntatie en 36 appartementen met mooie terrassen op fietsafstand van het historisch centrum welke we allen verkochten in 2019/2020

Huysewinkel | Charmante woning nabij de dorpskern

Melsele

Charmante woning nabij de dorpskern

Gezellige halfopen bebouwing te Melsele is uiterst rustig en centraal gelegen nabij de dorpskern. De woning werd afgewerkt met stijlvolle en tijdloze materialen en heeft een ruime klare living met veranda welke uitgeeft op een terras en netjes aangelegde tuin met tuinhuisje.

Huysewinkel | Gerenoveerd appartement op toplocatie!

Gent

Gerenoveerd appartement op toplocatie!

Dit lichtrijke appartement met zuid georiënteerd terras werd volledig gerenoveerd en is gelegen in hartje Gent. Bij de renovatie van dit appartement zijn in verschillende ruimtes de authentieke elementen behouden zoals de moulures en originele parket. Op het terras kan men, gezien de ligging op de vijfde verdieping, volop genieten in de zon met weidse zicht over de daken heen.

Huysewinkel | Te renoveren burgerwoning nabij centrum St.-Niklaas

Sint-Niklaas

Te renoveren burgerwoning nabij centrum St.-Niklaas

Deze charmante te renoveren eigendom kunnen we terugvinden in de Mgr. Stillemanstraat nabij van het centrum van Sint-Niklaas. Zijn centrale ligging, charmante authentieke elementen, en tal van uitbreidings- en renovatiemogelijkheden zijn maar enkele van de troeven die deze woning te bieden heeft.

Huysewinkel | Uniek gelegen opbrengsteigendom

Gent

Uniek gelegen opbrengsteigendom

Deze opbrengsteigendom is uniek gelegen vlakbij de universiteiten en aan het Sint-Pietersplein. De opbrengsteigendom omvat 17 vergunde entiteiten. De eigendom is goed onderhouden en steeds direct verhuurd.

Huysewinkel | Subliem afgewerkt villa-landhuis

Sint-Niklaas

Subliem afgewerkt villa-landhuis

Dit subliem afgewerkt villa-landhuis is gelegen in één van de meest residentiële straten van Sint-Niklaas. Vrijwel elke ruimte op het gelijkvloers geniet van een panoramisch verzicht over de volledig aangeplante tuin (+ 4000m²). Vanop de verschillende terrassen die werden gecreëerd rondom de villa kan u genieten van de prachtige tuinarchitectuur alsook waterpartijen die spontaan een vakantiegevoel opwekken. Verder werd een overdekt terras met buitenkeuken en barbecue voorzien.

Huysewinkel is de ideale partner om in vertrouwen en met de nodige kennis van zaken uw verkoop te realiseren.

Ik wens mijn eigendom te verkopen
Huysewinkel | Unieke penthouse met een riant dakterras

Zele

Unieke penthouse met een riant dakterras

Gelegen aan het Marktplein van Zele en palend aan het Pieterspark ligt dit riant appartement in een statig vrijstaand herenhuis, in neoclassicistische stijl. Achteraan bevindt zich een zuidwest georiënteerde daktuin/terras van ongeveer 140m² met zicht op het Pieterspark. Dit zonder enige inkijk van buren. Via het terras is er ook nog een praktisch ingerichte nieuwe bijkeuken en verschillende bergruimtes.

Huysewinkel | Interessante commerciële eigendom met een grote visibiliteit.

Sinaai-Waas

Interessante commerciële eigendom met een grote visibiliteit.

Nabij tal van invalswegen en openbaar vervoer vinden we het voormalige pand van “Maria Meirte”. Een gekende naam binnen het mooie Sinaai en daarbuiten. Het gebouw werd opgesplitst in drie appartementen welke reeds werden verkocht en een commercieel gelijkvloers dat eveneens beschikt over een woonvertrek erboven alsook een extra bijgebouw van ca 120m². achteraan het perceel.

Huysewinkel | Idyllische hoeve met naastliggende bouwgrond van 695m²

Lokeren

Idyllische hoeve met naastliggende bouwgrond van 695m²

Deze idyllische hoeve uit 1725 met naastliggende stalling, boomgaard en weide is gelegen in het pittoreske Eksaarde, dit op een perceel van ca. 7200m².

Huysewinkel | Stijlvolle villa op toplocatie met prachtig uitzicht

Bazel

Stijlvolle villa op toplocatie met prachtig uitzicht

Deze stijlvolle villa is gelegen in de uiterst residentiële Eikenlaan te Bazel. De volwassen bomen langsheen de straatkant en het idyllische vergezicht over de polders van Bazel langsheen de tuinkant zorgen voor rust en privacy.

Huysewinkel | Kasteel Bunneghem-Sloor

Temse

Kasteel Bunneghem-Sloor

Het imposante kasteel “Bunneghem-Sloor” is gelegen nabij het centrum van Temse. Het kasteel ademt een lange geschiedenis uit en werd ten tijde van de 19de eeuw gebouwd voor de Zweedse vorst Bernadotte en diende als Empire jachtpaviljoen.

Huysewinkel | Urban Villa op toplocatie

Gent

Urban Villa op toplocatie

Deze Urban villa is uiterst centraal gelegen nabij de binnenstad en is op wandelafstand van de coupure en de kouter. De eigendom maakt deel uit van een voormalig fabriekspand dat volledig werd gerenoveerd.

Huysewinkel | Architecturale designvilla

Waasmunster

Architecturale designvilla

Fenomenale designvilla die gekenmerkt word door zijn uitzonderlijke afwerkingsgraad, het is dan ook een realisatie van de gerenommeerde architecten Bataille & iBens. Wat opvalt is dat er naast de unieke architectuur tevens gekozen is voor de hoogste kwaliteit qua materialen en afwerking.

Huysewinkel | Stijlvolle villa met buitenzwembad

Bazel

Stijlvolle villa met buitenzwembad

Door zijn moderne architectuur blinkt deze stijlvolle villa met zwembad uit in zijn klasse. De woning dateert van de jaren 60 en werd de laatste jaren kwalitatief tot in de puntjes gerenoveerd.

Een persoonlijke aanpak is voor ons erg belangrijk. We gaan ook echt tot het uiterste om het beoogde resultaat te bekomen.

Huysewinkel | Stijlvol landhuis centraal op "De Heide"

Waasmunster

Stijlvol landhuis centraal op "De Heide"

Deze prachtige & hoogwaardig afgewerkte landelijke villa is uiterst centraal en residentieel gelegen op “De Heide” te Waasmunster.

Huysewinkel | Prachtige villa met privé oprijlaan en zwembad

Waasmunster

Prachtige villa met privé oprijlaan en zwembad

Deze smaakvolle en tijdloze villa is gelegen op de pittoreske heide te Waasmunster en is te bereiken via een aparte privé oprijlaan. De villa ligt op een riant perceel van maar liefst 5172m². De gehele tuin met buitenzwembad werd smaakvol aangelegd en geniet van een perfecte zuidwest oriëntatie.

Huysewinkel | Moderne villa met een idyllische beeld van de omliggende landerijen

Sinaai-Waas

Moderne villa met een idyllische beeld van de omliggende landerijen

Stijlvolle en moderne villa op een royaal perceel in het landelijke Sinaai. De villa zelf heeft binnen een gezonde en speelse combinatie van modern en klassiek.

Huysewinkel | Idyllisch gelegen hoeve met meerdere bijgebouwen

Bazel

Idyllisch gelegen hoeve met meerdere bijgebouwen

Idyllisch gelegen hoeve uit 1790 met panoramisch vergezicht over velden en weiland. De eigendom is opgedeeld als zijnde een hoofdgebouw en verschillende bijgebouwen. Een unieke eigendom met zeer veel mogelijkheden, dit zowel naar privé- als naar professionele doeleinden.

Huysewinkel | Prachtig landhuis op toplocatie te Belsele

Belsele

Prachtig landhuis op toplocatie te Belsele

Gelegen op de grens tussen Waasmunster en Sint-Niklaas ligt dit stijlvol landhuis op een riant perceel welke prachtige vergezichten heeft op de omliggende landerijen. Vanuit de woning heeft u een mooi beeld op de royale zuidwest georiënteerde tuin welke wordt gekenmerkt door sierlijke haagstructuren in beuk en taxus.

Huysewinkel | Landelijke hoeve met weids vergezicht

Temse

Landelijke hoeve met weids vergezicht

Deze landelijke hoeve is gelegen in een van de mooiste straten van Temse. Hier lopen woning en natuur naadloos in elkaar over. De woning ligt op een perceel van 1240m² waar het genieten is van de weidse uitzichten. Kortom een woning voor wie houdt van karaktervol wonen, rust en natuur.

Huysewinkel | Statige villa met vier ruime slaapkamers

Buggenhout

Statige villa met vier ruime slaapkamers

Een uniek pareltje te Buggenhout is deze statige villa met oprijlaan en netjes onderhouden tuin. In samenspraak met een binnenhuisarchitect werd deze charmante villa smaakvol heringericht en geniet u van karakter in combinatie met hedendaags comfort.

Huysewinkel | Stijvol gerenoveerde villa met sierlijke tuin

Temse

Stijvol gerenoveerde villa met sierlijke tuin

Tijdloze villa van de jaren 70 welke in 2016 volledig gerenoveerd werd naar de parel die het de dag van vandaag is.

Met onze jarenlange ervaring als ondernemers blijven we samenwerken, als een hechte familie. Deze persoonlijke band vormt dan ook de rode draad doorheen onze drie kantoren.

Huysewinkel | Exclusieve villa met prachtig poolhouse

Zomergem

Exclusieve villa met prachtig poolhouse

Deze prachtige villa van 410 m² met uniek pool-house is gelegen op een mooi perceel van 2300 m². De villa straalt gezelligheid en warmte uit vanaf het betreden via de privatieve oprijlaan. Deze trend zet zich binnenin verder. Er werd resoluut gekozen voor de beste materialen welke hand in hand gaan met de smaak waarbij de woning verder werd aangekleed.

Huysewinkel | Uitzonderlijk landhuis op toplocatie te Aalst

Aalst

Uitzonderlijk landhuis op toplocatie te Aalst

Deze prachtige residentieel gelegen villa werd in 1943 opgetrokken, in 2002 onderging deze een totaalrenovatie waarbij hedendaagse comfort het uitgangspunt werd. Daarbij werd beroep gedaan op interieurarchitecte Iris Van Der Schueren van architectenbureau Batialle & Ibens.

Huysewinkel | Hedendaagse moderne villa met zwembad

Waasmunster

Hedendaagse moderne villa met zwembad

Prachtige hedendaagse moderne villa gelegen in het residentiele Waasmunster. De villa heeft een uiterst stijlvolle en tijdloze look en werd begin 2012 volledig geüpdatet. Via een aparte oprijlaan komt u tot aan de eigendom, deze ligt goed verscholen van de straatkant en is helemaal ingesloten door het vele omliggende groen, privacy gegarandeerd.

Huysewinkel | Stijlvolle eigendom met zwemvijver

Waasmunster

Stijlvolle eigendom met zwemvijver

We blikken terug op deze tijdloze villa met zwemvijver, gelegen op een kwalitatief zuidwest georiënteerd perceel van ca. 1.800m². De villa heeft een klassieke en pittoreske uitstraling.

Huysewinkel | Tijdloze villa op een riant perceel van ruim 6.000m²

Waasmunster

Tijdloze villa op een riant perceel van ruim 6.000m²

Deze tijdloze villa met een bewoonbare oppervlakte van 480m² is gelegen op een perceel van maar liefst 6.000 m² De woning op zich is een schoolvoorbeeld van een villa met klasse en uitstraling. De centrale en rustige ligging met een open vergezicht op de achterliggende landerijen zijn maar één van de vele troeven van deze eigendom.

Huysewinkel | Landelijke open bebouwing in pittoreske omgeving

Hamme

Landelijke open bebouwing in pittoreske omgeving

Charmante open bebouwing gelegen op een zuidwest georiënteerd perceel (ca. 1.900m²) in één van de meest pittoreske straten te Hamme. Dit een samenhang met het aanpalend weiland van ca. 3100m² zorgt voor een uitzonderlijke eigendom.

Huysewinkel | Villa-landhuis met praktijkmogelijkheden

Sint-Niklaas

Villa-landhuis met praktijkmogelijkheden

Deze sublieme villa is gelegen in één van de meest residentiële straten van Sint-Niklaas. Kenmerkend is zondermeer zijn omvang en gunstige indeling binnenin de woonst.

Huysewinkel | Stijlvolle villa midden op de Heide

Waasmunster

Stijlvolle villa midden op de Heide

Gelegen op de “Heide” te Waasmunster vinden we deze uitermate stijlvolle eigendom terug. Langsheen een sierlijke oprijlaan voorzien van volgroeide bomen en taxushagen betreedt u dit perceel van ca. 2100m².

Op bedrijfsniveau hebben we de keuze gemaakt om dit jaar onze huisstijl te vernieuwen en in te zetten op een nieuwe website. Waarbij we het belangrijk vinden om trouw te blijven aan onze niche: stijlvol en op maat, maar een tikkeltje frisser en nog sterker, met het oog op de toekomst.

Huysewinkel | Prachtige herenwoning met tuin

Gent

Prachtige herenwoning met tuin

Deze herenwoning omvat alle elementen die doen denken aan de vroegere grandeur. Bij het binnenkomen van de woning valt de statige traphal onmiddellijk in het oog. De uitzonderlijke kruisgewelven en de prachtige kerkvloer versterken dit beeld alleen maar. Kenmerkend is dat de traphal centraal staat waarbij ze toegang verleent aan de vele ruime woonplaatsen.

Huysewinkel | Trendy loft met rooftop terrace

Sint-Niklaas

Trendy loft met rooftop terrace

Unieke loft van met rooftop terrace nabij het bruisende Regentieplein te Sint-Niklaas. De loft kent een trendy look & feel en werd afgewerkt met verfijnde materialen.

Huysewinkel | Unieke duplex nabij het Gravensteen

Gent

Unieke duplex nabij het Gravensteen

Deze fenomenale duplex/penthouse ligt omsloten in de nieuwe en uiterst stijlvolle “Residentie Lievehof” nabij het Prinsenhof en het Gravensteen van Gent. Op de eerste verdieping van deze duplex treffen we een grote en volledig uitgeruste open leefkeuken met bijkeuken aan.

Huysewinkel | Landelijke villa op een riant perceel met zwembad

Grembergen

Landelijke villa op een riant perceel met zwembad

Dit riant en stijlvol landhuis is uiterst centraal en rustig gelegen te Grembergen. Doorheen de jaren werd de woning steeds mede geüpdatet en weerspiegeld zich dit in de tijdloze en uiterst kwalitatieve materialen. Genieten doet u hier in de zuidwest georiënteerde tuin met buitenkeuken en zwembad in mozaïek.

Huysewinkel | Uniek landhuis met tal van mogelijkheden op toplocatie

Temse

Uniek landhuis met tal van mogelijkheden op toplocatie

Dit unieke landhuis met naastliggend conciërgegebouw is gelegen in een uiterst rustige en landelijke straat te Temse. Het hoofdgebouw, naar de hand van architect J. Van Cleven kenmerkt zich door zijn royale landelijke karakter.

Huysewinkel | Verkocht door huysewinkel tijdens de eerste week in verkoop !!!

Eksaarde

Verkocht door huysewinkel tijdens de eerste week in verkoop !!!

Gelegen in het pittoreske Eksaarde nabij de dorpskern vinden we deze energiezuininge nieuwbouwvilla (2011). De woning werd steeds zeer goed onderhouden en is met uiterst kwaliteitsvolle materialen opgetrokken.

Huysewinkel | Prachtig modern landhuis met zwembad op 18.500m²

Belsele

Prachtig modern landhuis met zwembad op 18.500m²

Modern en strak landhuis op een afgesloten domein van 18.500 m² en blinkt uit met zijn verhoogde positie een weids vergezicht over de achterliggende landerijen. Het gebruik van witte crepie en zwarte raamprofielen in combinatie met de diverse rondom liggende betonstructuren zorgen voor een uniek en speels contrast tussen de woning en de aangelegde tuin.

Huysewinkel | Statige herenwoning in Kuip van Gent

Gent

Statige herenwoning in Kuip van Gent

Deze statige herenwoning met bewoonbare oppervlakte van 400 m² is gelegen in de Kuip van Gent nabij het Sint-Baafsplein. De woning typeert zich door het ruimtegevoel en de grandeur welke ze uitstraalt. De mooie raampartijen zorgen hierbij voor een aangename beleving van de vele ruimtes. Naast de verschillende woonvertrekken telt deze woning drie ruime slaapkamers en een badkamer.

Vastgoed gaat dan ook niet enkel over stenen, maar ook over mensen en thuiskomen.

Huysewinkel | Subliem afgewerkte nieuwbouwvilla

Daknam

Subliem afgewerkte nieuwbouwvilla

Te midden de idyllische Daknamse bossen vinden we deze sublieme nieuwbouwvilla die wordt gekenmerkt door het fijnste maatwerk, geïntegreerde sfeerverlichting en warme tijdloze materialen.

Huysewinkel | Karaktervolle eigendom op wandelafstand van het centrum

Lokeren

Karaktervolle eigendom op wandelafstand van het centrum

Karaktervolle eigendom nabij het centrum van Lokeren met vele ruime kamers, ideaal voor praktijkgerichte doeleinden of de klassieke homeoffice.

Huysewinkel | Exclusieve villa met prachtige vergezichten

Deurle

Exclusieve villa met prachtige vergezichten

Naar de hand van architect Benoit Viaene werd deze woning opgetrokken in 2015. De constructie in combinatie met de exceptionele vergezichten over de Leie en de uitgestrekte natuurlandschappen zijn een ware streling voor het oog. Via de houten toegangspoort krijgt men toegang tot het verhoogde perceel, dewelke alle rust en privacy schenkt aan zijn bewoners. Ogenblikkelijk kan men de prachtig aangelegde, doch onderhoudsvriendelijke tuin aanschouwen.

Huysewinkel | UIterest kwalitatieve villa gelegen te Waasmunster

Waasmunster

UIterest kwalitatieve villa gelegen te Waasmunster

Deze prachtige eigendom is gelegen in het residentiele Waasmunster en werd doorheen de jaren steeds perfect onderhouden en mede geüpdatet door de gerenommeerde firma “Vlassak Verhulst” en de huidige eigenaars.

Huysewinkel | Prachtig villa-landhuis met parktuin

Waasmunster

Prachtig villa-landhuis met parktuin

Op een riant perceel van 2038m² vinden we dit prachtige villa-landhuis. Het is een geslaagde combinatie van modern bouwen met een mede integratie van het aanpalende oude koetshuis. Dit werd volledig gerenoveerd en kan dienen voor vele doeleinden zowel particulier als professioneel.

Huysewinkel | Residentiële moderne villa

Berlare

Residentiële moderne villa

Deze gezellige gezinswoning is uiterst rustig en centraal gelegen te Berlare. De woning werd gefinaliseerd in 2005 en werd met de nodige zorg onderhouden.

Huysewinkel | Gerenoveerde modernistische villa

Ertvelde

Gerenoveerde modernistische villa

eze recent gerenoveerde villa heeft een bewoonbare oppervlakte van 400 m². Een absolute troef zijn de immense raampartijen welke het gevoel van buiten tot in de woonkamer brengt. De gehele woning onderging een grondige renovatie waarbij de stijl van de sixties duidelijk een invloed heeft. De moderne Bulthaup keuken werd geïntegreerd in

Huysewinkel | Charmante villa op de Heide te Waasmunster

Waasmunster

Charmante villa op de Heide te Waasmunster

Charmante en kwalitatieve villa centraal gelegen op “de heide” van Waasmunster, de villa werd doorheen de jaren steeds zeer goed onderhouden en heeft een tijdloze look.

De nieuwe branding is geen ingrijpende stijlbreuk, maar een verderzetting op wat er reeds is opgebouwd.

Huysewinkel | Villa-Landhuis op 5000m²

Waasmunster

Villa-Landhuis op 5000m²

Prachtige Art-Deco villa gelegen in het residentiële Waasmunster. De woning is gelegen middenin een prachtig groen kader op maar liefst 5.000m². De woning werd met de grootste zorg steeds goed onderhouden en telt vele lichtrijke vertrekken.

Huysewinkel | Prachtige herenwoning aan Henleykaai

Gent

Prachtige herenwoning aan Henleykaai

Prachtige "Waterfront" herenwoning gelegen in een rustige en groene omgeving in het centrum van Gent. De woning met 340 m² bewoonbare oppervlakte werd in 2013 professioneel gerenoveerd met gebruik van kwalitatieve materialen. Het resultaat hiervan is een prachtige hedendaagse moderne stadswoning.

Huysewinkel | Moderne architecturale villa

Waasmunster

Moderne architecturale villa

Deze indrukwekkende villa is gelegen centraal op de “Heide” te Waasmunster en heeft een riant perceel van 2.590 m². Opvallend is zijn tijdloze en karaktervolle architectuur.

Huysewinkel | Prachtig landhuis op 5 min van Gent-Centrum

Gent

Prachtig landhuis op 5 min van Gent-Centrum

Prachtig landhuis gelegen in rustige en groene omgeving op 5 minuten van het Centrum van Gent. Deze woning met een bewoonbare oppervlakte van ca. 450 m² is gelegen op een perceel van 8000 m². De grandeur en de mooie ruimtes geven een extra dimensie aan deze woning. Op het perceel is er ook een tennisterrein aanwezig.

Huysewinkel | Verkocht door huysewinkel

Hamme

Verkocht door huysewinkel

Rustig en groen gelegen op een perceel van ruim 1800m² vinden we deze charmante hoeve die te bereiken is via een netjes aangelegde en verlichte oprijlaan. Rondom werd met hagen gewerkt wat resulteert in een aangenaam gevoel van geborgenheid en privacy.

Huysewinkel | Landhuis in pastorijstijl op de Heide

Waasmunster

Landhuis in pastorijstijl op de Heide

Unieke landhuis op een absolute toplocatie te Waasmunster. De tuin is volledig aangelegd en heeft nog een mooie siervijver als eyecatcher. Bij de bouw van deze woning was het absolute uitgangspunt kwalitatieve materialen te gebruiken in combinatie met een te creëren ruimtegevoel.

Huysewinkel | Exclusieve penthouse in Kuip van Gent

Gent

Exclusieve penthouse in Kuip van Gent

Deze prachtige penthouse met een bewoonbare oppervlakte van 270 m² werd opgetrokken in een prestigieuze herenwoning waarbij er een mooi evenwicht werd gecreëerd tussen authentieke en moderne elementen. Zo is er een moderne glazen lift voorzien die rechtstreeks toegang geeft tot een unieke woonbeleving.

Huysewinkel | Tijdloze moderne villa te Hamme-Sint-Anna

Hamme

Tijdloze moderne villa te Hamme-Sint-Anna

Deze stijlvolle eigendom is centraal gelegen te Hamme-Sint-Anna en ligt op een riant perceel van ca. 3800m². De woning, in moderne architectuur werd opgetrokken in 1995 en heeft een riante bewoonbare oppervlakte van 345m².

Huysewinkel is de ideale partner om in vertrouwen en met de nodige kennis van zaken uw verkoop te realiseren.

Ik wens mijn eigendom te verkopen
Huysewinkel | Prachtig landhuis met zes slaapkamers

Waasmunster

Prachtig landhuis met zes slaapkamers

Dit stijlvol landhuis met een bewoonbare oppervlakte van ca. 479m² werd in 2012 kwalitatief gerenoveerd en afgewerkt met de nodige finesse.

Huysewinkel | Charmant herenhuis met groene vergezichten

Waasmunster

Charmant herenhuis met groene vergezichten

Dit charmant herenhuis biedt met zijn riante bewoonbare oppervlakte en ruime tuin, zowel voor een particuliere klant als een investeerder vele mogelijkheden.

Huysewinkel | Statige herenwoning met grote tuin

Gent

Statige herenwoning met grote tuin

Deze prachtige herenwoning dateert van de tijd van de wereldtentoonstelling in Gent. Typerend is de stenen gevel die recent gerestaureerd werd. De woning straalt grandeur uit en dit begint bij het binnenkomen in de inkomhal.

Huysewinkel | Stadswoning met tuin en garage aan het water

Gent

Stadswoning met tuin en garage aan het water

Deze ruime stadwoning met bewoonbare oppervlakte van +/- 350 m² is gelegen in een rustige straat aan het water. De eigendom omvat een garage en een aangename stadstuin. Op de derde verdieping is er een mogelijkheid tot het creëren van een zuid gericht dakterras.

Huysewinkel | Mooie villa voorzien van alle comfort

Mariakerke

Mooie villa voorzien van alle comfort

Deze nieuwbouwvilla met een bewoonbare oppervlakte van 250 m² werd in 2006 doordacht en op maat opgetrokken. Het terrein omvat ongeveer 800 m². Typerend in deze woning is dat de keuken hier de centrale rol speelt. De openheid werd gecreëerd door middel van een vide die ook een zeer moderne toets geeft aan deze comfortabele gezinswoning.

Huysewinkel | Unieke nieuwbouw villa met paardenstalling

Vurste

Unieke nieuwbouw villa met paardenstalling

Deze prachtige nieuwbouw villa werd in landelijke stijl opgetrokken op een terrein van ongeveer 10000m². Ze is gelegen op het hoogste punt van een vallei waarbij rust in combinatie met het fenomenaal zicht gegarandeerd zijn. In deze woning staat de prachtige en volledig uitgeruste keuken centraal en sluit daarbij aan tot de woonkamer die een ruimtelijk en warm gevoel geeft door middel van de mooie raampartijen en de open haard. Ook is er een bureel- of praktijkruimte voorzien met aparte ingang.

Huysewinkel | Mooie penthouse met ruim terras

Gent

Mooie penthouse met ruim terras

Deze penthouse met een bewoonbare oppervlakte van 150 m² omvat vier slaapkamers en twee badkamers. De mooie plaatsen en de vele raampartijen bieden een aangenaam wooncomfort. Hierbij geeft het terras van 50 m² met zijn goede oriëntatie een mooi zicht over Gent.

Huysewinkel | Herenwoning met tuin aan Coupure

Gent

Herenwoning met tuin aan Coupure

Deze mooie herenwoning is gelegen aan de coupure, één van de beste locaties van Gent. Dit ruime hoekpand met 358 m² bewoonbare oppervlakte bevindt zich op een perceel van 129 m². Bij het binnenkomen straalt deze woning onmiddellijk zijn grandeur uit met de prachtige inkomhal. Deze leidt u verder door de mooie ruimtes in de woning. Elke ruimte biedt een mooi zicht en heeft ook een goede lichtinval. Een troef is de residentiële ligging en zuid-gerichte tuin.

Een persoonlijke aanpak is voor ons erg belangrijk. We gaan ook echt tot het uiterste om het beoogde resultaat te bekomen.

Huysewinkel | Oprengsteigendom met 21 entiteiten

Gent

Oprengsteigendom met 21 entiteiten

Deze opbrengstwoning met 21 entiteiten is gelegen op een goede locatie in de Keizer Karelstraat. Het gebouw is elk jaar steeds verhuurd geweest en staat gekend als een erkende kamerwoning bij Stad Gent. Het pand is recentelijk opgefrist/gerenoveerd en zal 100% verhuurd zijn bij verkoop.

Huysewinkel | mooie herenwoning aan Coupure

Gent

mooie herenwoning aan Coupure

Deze prachtige herenwoning met een bewoonbare oppervlakte van 300 m² is een parel in de Gentse binnenstad. De woning werd recentelijk gerenoveerd met behoud van authentieke elementen zoals de prachtige parket- en mozaïeken vloeren, 2 functionele open haarden, enz. Deze gaan hand in hand met de moderne en strakke toetsen welke voor een hedendaags comfort zorgen. Een troef is de prachtige leefkeuken die in verbinding staat met de zuid-gerichte tuin waar het genieten is van de rust in deze bruisende stad.

Huysewinkel | Te renoveren woning op toplocatie

Gent

Te renoveren woning op toplocatie

Deze te renoveren herenwoning van ca. 450 m² bewoonbare oppervlakte omvat op heden vier appartementen. De woning kan verbouwd worden met of zonder behoud van de vier appartementen. Een ééngezinswoning is dus ook mogelijk. De twee belangrijke troeven zijn de ligging aan de Muinkkaai alsook het perceel van 312 m² dat doorloopt tot de Hertstraat.

Huysewinkel | Multifunctionele eigendom in Kuip van Gent

Gent

Multifunctionele eigendom in Kuip van Gent

Deze ruime mulitifunctionele woning is gelegen aan de vrijdagsmarkt. De woning werd recentelijk gerenoveerd met behoud van authentieke elementen. Opmerkelijk is de ruime handelsruimte van 170 m² met zijn hoge volumes. Boven werd er een luxueus appartement ingericht dat perfect kan gesplitst worden van het gelijkvloers

Huysewinkel | Mooi gerenoveerde herenwoning

Gent

Mooi gerenoveerde herenwoning

Deze mooie gerenoveerde herenwoning met terras en tuin beschikt over 392 m² bewoonbare oppervlakte. De prachtige inkomhal straalt grandeur uit door behoud van authentieke elementen zoals de originele mozaïeken vloeren en molures. Uniek zijn de mooie volle houten plankenvloeren en deuren die doorheen de woning bewaard bleven. Een aangenaam gegeven is ook de combinatie van de mooie volumes en de grote glaspartijen welke een lichtrijk gevoel brengen.

Huysewinkel | Unieke herenwoning in Centrum Gent

Gent

Unieke herenwoning in Centrum Gent

Deze statige herenwoning met bewoonbare oppervlakte van 455 m² werd volledig nieuw opgebouwd in 1993 en is gelegen in het Sint-Elisabeth Begijnhof.

Huysewinkel | Ruime woning met praktijk en 2 garages

Gentbrugge

Ruime woning met praktijk en 2 garages

Deze ruime woning met volledig afzonderlijke praktijkruimte van circa 90m² vinden we terug in het rustige Gentbrugge. De woning heeft een warme leefruimte waar de grote raampartijen u doen genieten van het zicht op de mooie Zuid-gerichte tuin.

Huysewinkel | Ruime burgerwoning

Gent

Ruime burgerwoning

In het hartje van het historisch centrum Gent bevindt zich deze ruime burgerwoning. Verspreid over 4 verdiepingen biedt deze woning 369 m² aan bewoonbare oppervlakte.

Met onze jarenlange ervaring als ondernemers blijven we samenwerken, als een hechte familie. Deze persoonlijke band vormt dan ook de rode draad doorheen onze drie kantoren.

Huysewinkel | Klassieke burgerwoning op toplocatie

Gent

Klassieke burgerwoning op toplocatie

Deze prachtige burgerwoning gelegen in een zijstraat van de Hubert Frère Orbanlaan beschikt over een 308 m² bewoonbare oppervlakte. De klassieke burgerwoning straalt heel veel charme uit.

Huysewinkel | Burgerwoning met terras

Gent

Burgerwoning met terras

Deze gezellige burgerwoning in hartje Gent beschikt over 3 ruime slaapkamers met mogelijkheid tot het maken van een vierde slaapkamer. De bewoonbare oppervlakte bedraagt 200 m². Mede door het vele lichtinval en de combinatie van de mooie houten vloeren met de haard maken het zeer aangenaam vertoeven in deze woning.

Huysewinkel | Moderne villa met mooie tuin en 4 slaapkamers.

Laarne

Moderne villa met mooie tuin en 4 slaapkamers.

Deze charmante woning ligt op een perceel van 1200m². De woning is voorzien van alle hedendaags comfort en is stijlvol afgewerkt. Op de benedenverdieping vinden we naast de ruime living met inbouwhaard en annex ontspanningsruimte nog een apart bureau terug. Verder is er nog een landelijke keuken met bijkeuken

Huysewinkel | Charmante pastorijwoning in het Lobos

Lochristi

Charmante pastorijwoning in het Lobos

Deze instapklare charmante pastorijwoning is gelegen in het residentiële "Lobos". De benedenverdieping bestaat uit een L vormige leefruimte met aansluitend een landelijke keuken met bijkeuken. Deze ruimtes zijn smaakvol ingericht en voorzien van alle comfort. Boven zijn er drie ruime slaapkamers en een badkamer voorzien.

Huysewinkel | Prachtig appartement op topligging

Gent

Prachtig appartement op topligging

Dit unieke appartement is gelegen in het historisch centrum van Gent op een toplocatie nabij de Henegouwenstraat. Het appartement heeft een oppervlakte van ca. 145 m². Het appartement werd volledig op maat afgewerkt met kwalitatieve en mooie materialen. Het terras van ca. 20 m³ kijkt uit op de torens van Gent. Verder omvat het appartement twee ruime slaapkamers, een dressing en twee badkamers.

Huysewinkel | mooi waterfront appartement

Gent

mooi waterfront appartement

Dit mooie appartement is gelegen op een hoek met prachtig waterzicht. Kenmerkend is de lichtinval en het ruimtegevoel vanwege de vele glaspartijen in de ruimtes. Het appartement werd met mooie materialen afgewerkt zoals een parket en epoxy vloer. Verder zijn er twee ruime kamers en twee badkamers aanwezig.

Huysewinkel | Burgerwoning met gezellige  stadstuin op toplocatie

Gent

Burgerwoning met gezellige stadstuin op toplocatie

Deze gezellige burgerwoning gelegen in een zijstraat van de Coupure Links, biedt naast zijn toplocatie nog heel wat andere troeven. De woning werd in 2002 volledig gerenoveerd met hoogwaardige materialen

Huysewinkel | Herenwoning in centrum Gent

Gent

Herenwoning in centrum Gent

Deze unieke eigendom heeft een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 500 m² en is gelegen in de Kuip van Gent op een perceel van ca. 291 m². Oorspronkelijk was dit in 1826, tevens ook het bouwjaar, het stadspaleis van de familie Maeterlinck.

Op bedrijfsniveau hebben we de keuze gemaakt om dit jaar onze huisstijl te vernieuwen en in te zetten op een nieuwe website. Waarbij we het belangrijk vinden om trouw te blijven aan onze niche: stijlvol en op maat, maar een tikkeltje frisser en nog sterker, met het oog op de toekomst.

Huysewinkel | Ruim appartement met prachtig zicht

Gent

Ruim appartement met prachtig zicht

Dit centraal gelegen appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 200 m² en biedt een prachtig groen zicht op het Koning Albertpark. Het appartement beschikt over een ruime inkomhal die toegang biedt tot de grote leefruimte.

Huysewinkel | Charmante villa in rustige omgeving

Wondelgem

Charmante villa in rustige omgeving

Deze charmante villa is gelegen in een van de meest residentiële gebieden van Wondelgem. De grondoppervlakte bedraagt 1.369 m² en de woning heeft een bewoonbare oppervlakte van 280 m². Deze villa beschikt over een ruime leefruimte, waar we aansluitend de gezellige eetkamer vinden die toegang verleent tot de keuken.

Huysewinkel | Uiterst Charmante loft

Gent

Uiterst Charmante loft

Deze uiterst charmante loft is een parel in de prachtig gerenoveerde site op de Ferdinand Lousbergskaai. Deze loft beschikt over een bewoonbare oppervlakte van 190m² en werd afgewerkt met zeer warme materialen.

Huysewinkel | Prachtig appartement in de Kuip

Gent

Prachtig appartement in de Kuip

Dit prachtig en volledig gerenoveerd appartement is gelegen op een toplocatie in het historisch centrum van Gent en beschikt over een bewoonbare oppervlakte van 150 m². Het gebouw uit de 14e eeuw werd in 2015 volledig gerenoveerd.

Huysewinkel | Charmante woning met 4 slaapkamers

Lochristi

Charmante woning met 4 slaapkamers

Deze charmante woning is gelegen in een uiterst residentiële en doodlopende straat. De woning is steeds heel goed onderhouden en voorzien van alle hedendaagse comfort. Eens binnen is de living met open haard het absolute kloppende hart van deze woning

Huysewinkel | Charmante burgerwoning in het centrum

Gent

Charmante burgerwoning in het centrum

Deze statige burgerwoning gelegen tussen de Kouter en de Coupure te Gent werd met de nodige zorg en kwalitatieve materialen volledig gerenoveerd. Tijdens de renovatie werd er geopteerd om met de meest verfijnde materialen te werken, zodoende het geheel in een conceptueel jasje te stoppen, zo geschiedt het ontwerp van deze New Yorkse Townhouse in hartje Gent.

Huysewinkel | Karaktervolle villa met ruime tuin

Mariakerke

Karaktervolle villa met ruime tuin

Deze ruime villa gelegen aan het prachtige kasteel ‘Ter Beken’ straalt heel veel karakter uit. De villa uit 1957 werd gebouwd op een perceel van 2010 m² en heeft een bewoonbaar oppervlakte van maar liefst 399 m². Het is uiterst aangenaam vertoeven in de grote leefruimtes die allemaal genieten van zeer veel lichtinval.

Huysewinkel | Riante herenwoning in de Kuip van Gent

Gent

Riante herenwoning in de Kuip van Gent

Deze unieke eigendom heeft een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 735 m² en is gelegen in de Kuip van Gent op een perceel van ca. 417 m². Oorspronkelijk was dit in 1826, tevens ook het bouwjaar, het stadspaleis van de familie Maeterlinck. In 2000 werd de woning gerenoveerd met behulp van de architect Jo Tallieu.

Vastgoed gaat dan ook niet enkel over stenen, maar ook over mensen en thuiskomen.

Huysewinkel | Uitzonderlijke prestige villa

Melle

Uitzonderlijke prestige villa

Deze prachtige villa gelegen op een perceel van Ca. 4000 m² werd in 2000 volledig gerenoveerd met de beste materialen. Het gelijkvloers is een aaneensluiting van prachtige woonruimtes waarbij de volledig uitgeruste keuken centraal staat. Ook omvat deze uitzonderlijke woning maar liefst 6 ruime slaapkamers en 3 mooie badkamers.

Huysewinkel | Statige herenwoning met mooie tuin

Gent

Statige herenwoning met mooie tuin

Deze statige herenwoning met een bewoonbare oppervlakte van ca. 340 m² is gelegen op een zeer goede locatie in Centrum Gent nabij het Van Duyseplein. De woning wordt gekenmerkt door de mooie volumes en de vele lichtinval welke een aangename sfeer met zich meebrengt.

Huysewinkel | Mooi gerenoveerde karakterwoning

Zwijnaarde

Mooi gerenoveerde karakterwoning

Deze gerenoveerde woning van ca. 320 m² is gelegen op een perceel van 1130 m². In de tuin werd een mooie zwemvijver voorzien. De woning zelf werd met smaak en behoud van haar karakter grondig gerenoveerd tot een gezellig en modern geheel.

Huysewinkel | Unieke trendy duplex/loft te Gent

Gent

Unieke trendy duplex/loft te Gent

Deze luxueuze en trendy loft is gelegen nabij het centrum van Gent. U betreed de loft via een aparte en privatieve inkom. Deze wordt afgeschermd van de woonvertrekken en heeft momenteel de functie van bureau.

Huysewinkel | Charmante woning in residentiële omgeving

Gentbrugge

Charmante woning in residentiële omgeving

Deze charmante woning is gelegen in een residentiële en tevens rustige buurt te Gentbrugge. Deze eigendom beschikt over een Zuid gerichte tuin van 250 m², waarop zich twee aangelegde terrassen bevinden, alsook een zeer gezellige serre, welke reeds over hoog-rendementsglas beschikt.

Huysewinkel | Mooi gerenoveerde herenwoning

Sint-Amandsberg

Mooi gerenoveerde herenwoning

Deze prachtig gerenoveerde Art-nouveau herenwoning is een ware parel. In 2015 werd de woning, met bewoonbare oppervlakte van ca. 270 m², integraal gerenoveerd en omgetoverd tot een uniek en modern geheel.

Huysewinkel | Multifunctionele eigendom

Gent

Multifunctionele eigendom

Deze twee handelshuizen met veel mogelijkheden zijn gelegen op een terrein van 241 m² op toplocatie. Typerend is de prachtige historische gevel welke charme en authenticiteit uitstraalt. Deze twee ruime woningen van samen ca. 570 m² omvatten op de gelijkvloers twee handelsruimtes.

Huysewinkel | Prachtige vierkantshoeve

Aalst

Prachtige vierkantshoeve

Deze idyllische vierkantshoeve met bewoonbare oppervlakte van 430m² spreekt tot de verbeelding en ademt rust en een huiselijk gevoel uit. De hoeve werd geheel gerenoveerd met behoud van authenticiteit en voldoet aan de hedendaagse normen van modern comfort.

De nieuwe branding is geen ingrijpende stijlbreuk, maar een verderzetting op wat er reeds is opgebouwd.

Huysewinkel | Residentieel gelegen woning

Zwijnaarde

Residentieel gelegen woning

Deze goed gelegen alleenstaande woning met een bewoonbaar oppervlakte van 235 m² is gelegen op een terrein van 920 m². Uniek is het achterliggend buurtpark, welke de nodige privacy in de zuid-gerichte tuin garandeert.

Huysewinkel | Idyllische Franse villa op toplocatie

Sint-Denijs-Westrem

Idyllische Franse villa op toplocatie

Deze idyllische Franse villa met bewoonbare oppervlakte van 250 m² is gelegen in het residentiële Sint-Denijs-Westrem. Troef is de topligging alsook de mooie aangelegde tuin met vijver welke zuidgeoriënteerd is. De villa werd in 2007 en 2012 compleet gerenoveerd en omvat een mooie keuken met aansluitend een ruime leefruimte

Huysewinkel | Unieke herenwoning met alle troeven in huis

Gent

Unieke herenwoning met alle troeven in huis

Deze prachtige “waterfront” herenwoning met een bewoonbare oppervlakte van 310 m² is gelegen op een toplocatie in Gent. Het pand werd compleet gerenoveerd door interieur bureau Atelier 10.8 met behoud van authentieke elementen die naadloos samengaan met de moderne architectuur.

Huysewinkel | Gerenoveerd appartement aan het zuid

Gent

Gerenoveerd appartement aan het zuid

Dit appartement op de derde verdieping werd volledig en uiterst smaakvol gerenoveerd. Het betreft een tweeslaapkamer appartement met uitzicht op de groen aangelegde Hubert Frère Orbanlaan. De eigendom is zuid georiënteerd en heeft een lichtrijke living met open moderne keuken afgewerkt met alle hedendaagse apparatuur en een werkblad uitgevoerd in de carrara marmer.

Huysewinkel | Urban villa op toplocatie te Gent

Gent

Urban villa op toplocatie te Gent

Deze exclusieve Urban villa is uiterst centraal gelegen nabij de binnenstad en is op wandelafstand van de coupure en de kouter. De eigendom maakt deel uit van een voormalig fabriekspand dat volledig werd gerenoveerd. Via de ingesloten gemeenschappelijke stadstuin komt u tot aan de eigendom. Kenmerkend zijn dan ook zowel binnen als buiten de talloze authentieke elementen en structuren die her en der weerkomen.

Huysewinkel | Gerenoveerd appartement op toplocatie

Gent

Gerenoveerd appartement op toplocatie

Laatste appartement in aanbieding, drie andere appartementen reeds verkocht! Dit prachtig nieuw gerenoveerde appartement van 125 m² is gelegen in het historisch centrum van Gent nabij de Korenmarkt en het Gravensteen. Aan de straatzijde bevinden zich in de gevel van ca. tien meter vijf raampartijen.

Huysewinkel | Zeer ruime villa gelegen aan een bos

Zwijnaarde

Zeer ruime villa gelegen aan een bos

Deze statige villa met bewoonbare oppervlakte van 425 m² is gelegen op een terrein van 1610 m². Uniek is zijn uiterst goede ligging naar bereikbaarheid maar ook het uitzicht op het bos geeft een extra dimensie aan de villa.

Huysewinkel | Karaktervolle eigendom

Merelbeke

Karaktervolle eigendom

Karaktervolle eigendom die bij het voormalige “kasteel Ysebrant de Lendonck” hoorde biedt een woonhuis met allures van een burgerhuis aansluitend bij de landelijke stations-architectuur. Deze eigendom gelegen op een oppervlakte van 2563 m² en beschikt naast de woning over authentieke constructies die vroeger dienst deden als paarden- en koetsenstallen.

Huysewinkel is de ideale partner om in vertrouwen en met de nodige kennis van zaken uw verkoop te realiseren.

Ik wens mijn eigendom te verkopen
Huysewinkel | Ruime villa op mooi perceel

Laarne

Ruime villa op mooi perceel

Deze villa heeft een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 430 m² en werd deels gerenoveerd met goede en duurzame materialen (nieuwe moderne keuken, twee nieuwe badkamers, nieuwe verwarmingsinstallatie). De villa wordt gekenmerkt door ruime plaatsen met veel raampartijen welke een aangenaam gevoel geven.

Huysewinkel | villa in residentiële omgeving

Merelbeke

villa in residentiële omgeving

Deze imposante villa met een bewoonbare oppervlakte van 626 m² is gelegen op een terrein van 1662 m² in het residentiële Flora vlakbij Gent. De woning werd met grandeur en mooie materialen gebouwd in de jaren zeventig. Recent werd ze met stijl deels gerenoveerd door hand van interieurarchitecte Nathalie Deboel.

Huysewinkel | Residentieel gelegen woning

Zwijnaarde

Residentieel gelegen woning

Deze goed gelegen alleenstaande woning met een bewoonbaar oppervlakte van 235 m² is gelegen op een terrein van 920 m². Uniek is het achterliggend buurtpark, welke de nodige privacy in de zuid-gerichte tuin garandeert.

Huysewinkel | Klassevolle herenwoning met ruime tuin

Sint-Amandsberg

Klassevolle herenwoning met ruime tuin

Deze statige herenwoning opvallend door zijn mooie gevelbreedte, alsook de charmante, Zuid-gerichte stadstuin heeft een unieke grondoppervlakte van maar liefst 460 m². Bij het binnenkomen geeft de centrale hal toegang tot alle vertrekken in deze herenwoning.

Huysewinkel | Klassevolle villa met zwembad

Wondelgem

Klassevolle villa met zwembad

Deze prachtige villa is gelegen in één van de meest residentiele straten van Wondelgem. De woning is steeds zeer goed onderhouden en straalt pure klasse uit.

Huysewinkel | Fenomenaal landhuis met authentieke bijgebouwen

Dentergem

Fenomenaal landhuis met authentieke bijgebouwen

Dit prachtig en statig landhuis met authentieke bijgebouwen kan u bereiken via een aparte privé oprijlaan en kijkt langs alle zijden uit op de bijhorende en naastliggende velden. (Ideaal voor paardenliefhebbers,…) Het hoofdgebouw werd opgetrokken in 1989 en werd doorheen de jaren steeds goed onderhouden.

Huysewinkel | Mooie Herenwoning aan Sint-Pieters station

Gent

Mooie Herenwoning aan Sint-Pieters station

Deze mooie herenwoning met 310 m² bewoonbare oppervlakte werd gerenoveerd aan de hand van architect Baeyens & Beck. De woning werd begin de jaren 1900 opgetrokken in kader van de Wereldtentoonstelling in Gent. Opmerkelijk aan deze woning is het hand in hand gaan van moderne en authentieke elementen.

Huysewinkel | Charmante gerenoveerde hoeve

laarne

Charmante gerenoveerde hoeve

Deze idyllische hoeve van +/- 300 m² is met veel zorg gerenoveerd in 2005 en is gelegen op een perceel van 910 m². De keuken staat centraal in deze woning en biedt toegang aan twee woonkamers met elk hun uniek karakter. Recentelijk werd er ook een mooie gashaard geïnstalleerd.

Een persoonlijke aanpak is voor ons erg belangrijk. We gaan ook echt tot het uiterste om het beoogde resultaat te bekomen.

Huysewinkel | Uitzonderlijke woning vlakbij de Lousbergkaai

Gent

Uitzonderlijke woning vlakbij de Lousbergkaai

Deze unieke woning met een gevel van maar liefst 15 meter is gelegen in een rustige straat in het centrum van Gent nabij tal van uitvalswegen. De oorsprong gaat terug naar 1895 waarbij de woning dienst deed als de voormalige paardenstallingen van Ferdinand Lousberg. In 2004 werd de eigendom door het befaamde ABS getransformeerd tot een unieke woonbeleving.

Huysewinkel | Ruime penthouse op toplocatie

Sint-Martens-Latem

Ruime penthouse op toplocatie

Deze uiterst goed gelegen penthouse met een bewoonbare oppervlakte van 215 m² is gelegen op een voormalig kasteeldomein met een parktuin is maar liefst 8000 m². Deze residentie "Fairway" werd begin de jaren negentig opgetrokken.

Huysewinkel | Statige herenwoning met koetspoort

Gent

Statige herenwoning met koetspoort

Deze statige herenwoning met bewoonbare oppervlakte van 500 m² is gelegen op een toplocatie in Gent. De woning is gelegen op een terrein van 280 m² en typeert zich vanwege de mooie koetspoort en gevelbreedte.

Huysewinkel | Goed gelegen woning

Sint-Denijs-Westrem

Goed gelegen woning

Deze goed gelegen woning heeft een bewoonbare oppervlakte van 240 m² en is gelegen op een terrein van 673 m². Bij het binnenkomen biedt de hall toegang tot een bureau alsook de ruime leefruimte met de opmerkelijke cassettehaard met bronzen afwerking.

Huysewinkel | Gezellige woning op perceel van 1460 m²

Drongen

Gezellige woning op perceel van 1460 m²

Deze gezellige woning met bewoonbare oppervlakte van 280 m² is gelegen op één van de betere locaties te Baarle-Drongen. De woning wordt gekenmerkt door de vele raampartijen wat een lichtrijk gevoel met zich meebrengt.

Huysewinkel | Statige herenwoning in het centrum van Gent

Gent

Statige herenwoning in het centrum van Gent

Deze statige herenwoning heeft een bewoonbare oppervlakte van 448 m² en is gelegen op een perceel van 189 m². Ze is ideaal gelegen nabij het centrum van Gent en heeft een goede bereikbaarheid van en naar de binnenring.

Huysewinkel | Prachtig unieke waterfront loft

Gent

Prachtig unieke waterfront loft

Deze unieke waterfront loft van 280 m² is recent gerenoveerd en gelegen aan de Leie in het hartje van Gent nabij het Patershol en de Vrijdagsmarkt. Opmerkelijk is de harmonie tussen moderne materialen en de authentieke elementen. De keuken staat hier centraal en biedt ook toegang tot een gezellig terras met uitzicht op de Leie.

Huysewinkel | Landelijk gelegen villa in Pastorijstijl

Denderhoutem

Landelijk gelegen villa in Pastorijstijl

Deze statige villa van 550 m² bewoonbare oppervlakte is landelijk maar toch dicht bij ontsluitingen gelegen. Ze werd opgetrokken in 2000 en is afgewerkt met hoogwaardige en duurzame materialen. De inkomhal nodigt uit met zijn massieve houten trap. Via deze hal is er toegang tot een bureelruimte, de dubbele garage en het centraal punt van deze woning, de enorme woon- & eetkamer.

Met onze jarenlange ervaring als ondernemers blijven we samenwerken, als een hechte familie. Deze persoonlijke band vormt dan ook de rode draad doorheen onze drie kantoren.

Huysewinkel | Rustig gelegen woning op 1 ha.

Laarne

Rustig gelegen woning op 1 ha.

Deze charmant te renoveren woonst is gelegen op een perceel van maar liefst één hectare. Via een doodlopende straat kom je tot de privatieve oprijlaan die je tot deze ruime woning en bijgebouwen brengt. De bestaande woning biedt op vandaag een bewoonbare oppervlakte van 180m² en kan uitgebreid worden.

Huysewinkel | Karaktervilla villa op toplocatie

Sint-Denijs-Westrem

Karaktervilla villa op toplocatie

Deze charmante villa is gelegen op een perceel van 1.331 m² en is gelegen in een groene omgeving met uiterst goede bereikbaarheid. De karaktervolle woning werd gebouwd in 1934 en omvat 237 m² woonoppervlakte. In 2002 werd het geheel grondig gerenoveerd.

Huysewinkel | Wonen aan de Leie met prachtige verzichten

Sint-Denijs-Westrem

Wonen aan de Leie met prachtige verzichten

Deze villa werd gebouwd in 1982 en is gelegen aan een dode arm van de Leie met prachtige verzichten over een beschermd natuurgebied. Het brede perceel heeft een oppervlakte van 1646 m² en heeft een uiterst bereikbare ligging. De woning bezit over een bewoonbaar oppervlakte van 642 m².

Huysewinkel | Karaktervolle villa met unieke wellnessfaciliteiten

Mariakerke

Karaktervolle villa met unieke wellnessfaciliteiten

Bij het openen van de houten toegangspoorten werpt men onmiddellijk een blik op deze imposante villa. Deze woning dankt zijn stijlvolle karakter aan de kwalitatieve materiaalkeuzes met oog voor detail, dit kan men terugvinden in de stijlvolle houten raampartijen, de parketvloeren en het gebruik van moluren. Deze eigendom is gelegen op een perceel van 2.290 m² en geniet van een Zuid georiënteerde tuin

Huysewinkel | Eclectische loft in voormalig pakhuis

Gent

Eclectische loft in voormalig pakhuis

Deze loft van maar liefst 230 m² bewoonbare oppervlakte is gelegen in de voormalige suikerijfabriek “De Zon” van de “Samenwerkende Maatschappij Vooruit”. Gebouwd naar ontwerp van Ferdinand Dierkens in 1910 met bijhorende karakteristieken.

Huysewinkel | Design appartement in de Kuip van Gent

Gent

Design appartement in de Kuip van Gent

Deze architecturale parel is gelegen in de luxueuze residentie SONOS van de hand van CAAN architecten. De gemeenschappelijke inkomhal werd geheel uitgewerkt in travertin en zet de grandeur van buiten door naar binnen. Het design appartement werd volledig ingericht en afgewerkt door Obumex.

Huysewinkel | Halfopen bebouwing met verzichten

Sint-Amandsberg

Halfopen bebouwing met verzichten

Deze halfopen bebouwing is gelegen op een perceel van 396 m² langs de Schelde, op fietsafstand van centrum Gent. De automatische poort verleent toegang tot deze gezellige woonst, en biedt een volledige privacy, waarna u uitkomt in de zuidgeoriënteerde tuin. Deze zonnige en idyllische tuin is meteen ook één van de troeven van deze mooie eigendom.

Huysewinkel | Instapklare gezinswoning op toplocatie

Lochristi

Instapklare gezinswoning op toplocatie

Deze tijdloze eigendom is gelegen op een perceel van 930 m². Dit op wandelafstand van het bruisende centrum van Lochristi. Hier kan men voldoende winkels terugvinden alsook vlotte bereikbaarheid naar diverse invalswegen.

Op bedrijfsniveau hebben we de keuze gemaakt om dit jaar onze huisstijl te vernieuwen en in te zetten op een nieuwe website. Waarbij we het belangrijk vinden om trouw te blijven aan onze niche: stijlvol en op maat, maar een tikkeltje frisser en nog sterker, met het oog op de toekomst.

Huysewinkel | Statig landhuis met conciërgewoning

Lochristi

Statig landhuis met conciërgewoning

Dit prachtige landhuis, genaamd villa Braeckman, is gelegen op een uitgestrekt perceel van maar liefst 9.828 m². Rondom rond het landhuis is er een speelse afwisseling tussen de verschillende terrassen, siertuin en vijver alsook het bosgedeelte met Onze- Lieve- Vrouwkapel.

Huysewinkel | Karaktervol landhuis dicht bij Gent

Gentbrugge

Karaktervol landhuis dicht bij Gent

Dit unieke landhuis is gelegen nabij de Gentse stadsrand en typeert zich door zijn idyllisch karakter. Het perceel van maar liefst 3000 m² situeert zich in een rustige en residentiële omgeving, weliswaar vlakbij alle grote uitvalswegen. De romantisch aangelegde tuin heeft een Zuidelijke oriëntatie en beschikt over een groot zwembad van 25 op 7 meter.

Huysewinkel | Nieuwbouw hoekwoning met stadstuin

Gentbrugge

Nieuwbouw hoekwoning met stadstuin

Deze duurzame half-open bebouwing werd in 2017 opgeleverd in het woonproject 'Van Houtte Park'. De ruime nieuwbouwwoning is achteraan gesitueerd en geniet daarom van alle rust met toch een vlotte bereikbaarheid en een snelle verbinding naar centrum Gent.

Huysewinkel | Statige villa met prachtige tuin

Lochristi

Statige villa met prachtige tuin

Deze instapklare villa met een bewoonbare oppervlakte van 412 m² is gelegen op een mooi terrein van 3400 m². De villa werd in 1989 opgetrokken met duurzame en kwalitatieve materialen. Doorheen de tijd werden verschillende ruimtes gerenoveerd naar hedendaags comfort.

Huysewinkel | Landelijke villa met charmante tuin

Mariakerke

Landelijke villa met charmante tuin

Deze uitzonderlijke woning ontworpen door ABS-Bouwteam, betreedt men via de ommuurde voorzijde welke een link legt naar de oorsprong van deze eigendom toen die nog behoorde tot het domein van het naastgelegen Kollekasteel. De eigendom geniet van een prachtig zuidelijk georiënteerde tuin met een perceeloppervlakte van 1121 m² en verleent volle privacy.

Huysewinkel | leuke architecturale woning

Sint-Martens-Latem

leuke architecturale woning

Deze woning is gelegen op een zuidwest georiënteerd perceel van 748 m² in hartje St-Martens-Latem. Ze wordt gekenmerkt door de verschillende tussenverdiepingen alsook de vele raampartijen. Samen creëren deze eigenschappen een leuke beleving in de woning.

Huysewinkel | Burgerwoning met prachtige stadstuin

Gent

Burgerwoning met prachtige stadstuin

Deze statige burgerwoning nabij het Sint-Pietersstation heeft een toets gekregen van de unieke interbellum stijl en is gelegen op een perceel van 216 m². De woning bevat een bewoonbaar oppervlakte van maar liefst 436 m² verspreid over drie verdiepingen. Deze gehele eigendom werd met behoud van de authentieke elementen volledig gerenoveerd.

Huysewinkel | Charmante villa in het pittoreske Deurle

Deurle

Charmante villa in het pittoreske Deurle

Deze charmante villa is gelegen op een mooi perceel van 1.750 m² en heeft een bewoonbare oppervlakte van 265 m². De woning werd gebouwd in 1967 als een van de eerste woningen in het Lindenpark. Uniek aan het perceel is de keuze van de Latemse architect Vermeulen om de woning iets verder te bouwen, dan de bouwlijn toelaat, op die manier werd de perfecte Zuidwest oriëntatie ten volle benut.

Vastgoed gaat dan ook niet enkel over stenen, maar ook over mensen en thuiskomen.

Huysewinkel | Karaktervol landhuis te Laarne

Laarne

Karaktervol landhuis te Laarne

Deze omvangrijke villa van maar liefst 662 m² bewoonbare oppervlakte werd gebouwd in 2000. De villa geniet van een goede verbinding met invalswegen doch rustig gelegen. De tuin van 4318 m² werd tot in detail aangelegd en is voorzien van een groot terras met BBQ en open haard waar het zalig vertoeven is. Aansluitend aan de tuin is er de achterliggende boomgaard.

Huysewinkel | Bouwgrond met prachtige vergezichten

Deurle

Bouwgrond met prachtige vergezichten

Deze woning is gelegen op een mooi perceel met een totale oppervlakte van 2.427 m² en heeft een prachtig uitzicht over het natuurlandschap en de kronkel van de Leie aan de overzijde van de weg. De woning omvat momenteel een bewoonbaar oppervlakte van 214 m².

Huysewinkel | Royale klassieke villa met vele mogelijkheden

Lokeren

Royale klassieke villa met vele mogelijkheden

Gelegen nabij het natuurgebied “Molsbroek” te Lokeren, dit op de grens met Waasmunster. De villa zelf heeft een bewoonbare oppervlakte van 293m² en ligt op een grondoppervlakte van ca. 2500m² welke zuidwest is georiënteerd. Mits enkele kleine opfriswerken maakt u van deze villa een ware eyecatcher op toplocatie.

Huysewinkel | statige herenwoning met ruime tuin

Gent

statige herenwoning met ruime tuin

Deze statige herenwoning is gelegen op een perceel van maar liefst 435 m² en omvat een mooie tuin die geniet van een Zuidwest oriëntatie. De woning zelf werd in 1908 gebouwd juist voor de wereldtentoonstelling van 1913 waar het in alle glorie één van de statigste gebouwen was op de Prinses Clementinalaan.