Huysewinkel handelt zowel met het hart als met kennis van zaken

Annicq, Xavier en Didier

Bij Huysewinkel omarmen we een benadering die even warm als stijlvol is, waarbij we elke eigendom en elke klant met de grootste zorg behandelen. We geloven in investeren in beide kanten van het vastgoedspectrum, met een diepe liefde voor ons vak.

Met onze verfijnde aanpak streven we naar een krachtige verbinding die verder reikt dan transacties alleen. Bij ons staat u, uw vastgoed en uw toekomstige koper centraal.

Onze oplossingen zijn steeds op maat, gekenmerkt in kwaliteit en expertise. Met een diepgaand begrip van de markt en een scherp oog voor uw behoeften, streven we naar een perfecte match.

Verspreid over Waasmunster, Gent, Sint-Martens-Latem en Kortrijk strekken onze kantoren zich uit over heel Vlaanderen, waardoor we altijd dicht bij u zijn.

Bij Huysewinkel streven we voortdurend naar een uitstekende dienstverlening. We zijn proactief en responsief, en onze inspanningen worden versterkt door een doordachte marketing- en brandingcampagne die consistent mooie resultaten oplevert voor uw eigendom.

Kantoor
Annicq en Ann-Sofie

Onze focus ligt op eigendommen met karakter en ziel, moderne woningen en uitdagende nieuwbouwprojecten. Deze veelzijdige mix vormt een onafscheidelijke eenheid en stelt ons in staat om aan de unieke eisen van elk van onze gewaardeerde klanten te voldoen.

Huysewinkel | Video - Wat meer over Huysewinkel
Annicq

Kantoor Waasmunster

Feb. 2010

Ontstaan van Huysewinkel

Annicq - "In 2010 startte ik Huysewinkel op van thuis uit. Vol enthousiasme, maar met een bang hartje begon ik aan dit fantastisch avontuur. Ik zal dan ook nooit mijn eerste klanten vergeten. Samen met hen heb ik onvergetelijke verhalen geschreven en daar ben ik enorm dankbaar voor. Samen met de zonen, Xavier en Didier, hebben we dit familiebedrijf verder uitgebouwd."

Xavier - "Het is fantastisch om Huysewinkel te zien groeien samen met gepassioneerde mensen die dezelfde waarden en normen delen. Iets waar we vanaf het begin steeds naar gestreefd hebben. We zijn dan ook immens trots dat Huysewinkel uitgegroeid is tot een hechte groep van professionele makelaars die nauw samenwerken en fungeren als één team."

Sept. 2013

Opening kantoor Gent

092781010

St-Pietersnieuwstraat 158

Didier

Kantoor Waasmunster

Didier — "De ambitie om ons de komende jaren nog te versterken met talenten uit de sector is groot! Onze deur staat dan ook steeds open! We blijven steeds timmeren, ongeacht de groei, om als één familie door te gaan. Ethiek, professionalisme en het menselijk karakter moeten steeds centraal staan."

April 2017

Kantoor Waasmunster

03 777 77 11

Patotterijstraat 29

Ann-Sofie

Kantoor St-Martens-Latem

Ann-Sofie — "Na verschillende jaren ervaring in Gent, kwam de kans om de vestiging te Sint-Martens-Latem uit te bouwen. De opening hiervan in 2019 was dan ook een fantastische manier om het 10-jarig bestaan van Huysewinkel te vieren."

Nov. 2019

Kantoor St-Martens-Latem

09 219 90 90

Maenhoutstraat 49

Eén team, één familie

Céline — "De ethiek en waarden waar ik zelf zo hard voor sta kon ik van dag één bij huysewinkel terugvinden. Het is fijn om elkaar zo te vertrouwen en dat straalt ook uit naar de klanten."

Stef

Kantoor Waasmunster

Stef — "Enkele jaren geleden begon ik aan mijn avontuur bij Huysewinkel. Los van de goede begeleiding en enorme kennis die ik reeds heb mogen vergaren, blijft vooral de familiale sfeer mij enorm bij. Op een warme manier werd ik ontvangen en maakte ik meteen deel uit van het team."

Emile — "Het grootste geluk in mijn werk komt voort uit het succesvol afronden van vastgoedtransacties. Voor mij draait alles om vertrouwen, klanttevredenheid en een diepgaande deskundigheid, allemaal gedreven door mijn passie voor vastgoed. Na vijf jaar bij Huysewinkel kan ik met een warm hart terugkijken op het prachtige klantenbestand dat ik heb opgebouwd, dit vertrouwen van de klanten in mij is mijn grootste drijfveer!"

Xavier M

Kantoor St-Martens-Latem

Xavier
Ann-Sophie
Piet

Kantoor St-Martens-Latem

Piet

Groei mee met Huysewinkel

Huysewinkel is een jong & groeiend bedrijf met vaste waarden.
Wenst u deel uit te maken van een dynamisch en professioneel team?

Neem contact op