Huysewinkel | Huysewinkel handelt zowel met het hart als met kennis van zaken

Huysewinkel handelt zowel met het hart als met kennis van zaken

Bij Huysewinkel geven we onze volle aandacht aan elk pand en elke klant. We investeren in beide zijden van het spectrum, uit liefde voor het vak. Met onze warme maar stijlvolle aanpak zorgen we voor een sterke verbinding. We hebben een hart voor u, uw vastgoed en uw koper. Daar maken we het verschil.

Start je ervaring met Huysewinkel

01. Voel u onmiddellijk thuis. We gaan voor een totale beleving en staan 100% ten dienste van u en proberen uw wensen en noden op een discrete maar pro actieve manier in te vullen.

02. Wij laten niets aan het toeval over. We zorgen voor een correcte en professionele begeleiding en staan u bij met al uw vragen.

03. Goed om weten. We verkopen 35% van onze woningen aan de vraagprijs en zitten verder met een gemiddelde afwijking op de vraagprijs van slechts 2,8%.

04. Huysewinkel maakt de juiste schatting en geeft advies in alle transparantie. Helemaal vrijblijvend.

05. Onze service stopt niet bij een verkoop of verhuring. Wij blijven voor het leven een vast aanspreekpunt voor al uw vastgoedvragen.

Groei mee met Huysewinkel

Huysewinkel is een jong & groeiend bedrijf met vaste waarden. Wenst u deel uit te maken van een dynamisch en professioneel team? U komt in contact met de residentiƫle vastgoedmarkt van Gent, Sint-Martens-Latem en het Waasland.

Neem contact op