Huysewinkel | Het Groenhof
Waasmunster

Het Groenhof

Vanaf € 1.095.000

- Laatste OPEN HOUSE voor finale afwerking op ZATERDAG 15 JUNI TUSSEN 11u EN 15u, enkel op afspraak - Het Groenhof is een kleinschalige luxe-residentie waarbij duurzaamheid, levenscomfort en kwaliteit centraal staan. De inplanting van het gebouw werd zo voorzien dat u vanuit elke unit kan genieten van een prachtig zicht op het groen van “de Heide”.

In samenwerking met gerenommeerd architectenbureau Themenos werd de constructie zo opgebouwd dat deze een harmonieus geheel vormt met de omgeving. Tevens werd er uitermate veel aandacht besteed om de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden.
Zo is elk appartement voorzien van een warmtepomp via geothermie en werden er zonnepanelen geplaatst zowel voor elke unit privé als voor de gemeenschappelijke delen. Daarnaast wordt er gewerkt met passieve koeling en wordt water gerecupereerd.

Naast duurzaamheid zijn kwaliteit en levenscomfort de uitgangpunten. Royale oppervlaktes, vloerverwarming, grote raampartijen en een uiterst degelijke afwerking zijn slechts enkele van de zaken die hiervoor zorgen. Het Groenhof is met andere worden een uniek woonconcept waarbij leven en laten leven centraal staat.

Interieurbeelden zijn puur illustratief.

Beschikbare units

Unit Type Slaapkamers Oppervlakte Terras Prijs
GROENHOF0.2 / 3 223 m2 45 m2 meer info
GROENHOF1.1 Dakappartement 2 183 m2 31 m2 meer info
GROENHOF0.3 / 2 168 m2 47 m2 meer info
GROENHOF1.2 Dakappartement 3 193 m2 20 m2 meer info
GROENHOF0.1 / 3 285 m2 27 m2 meer info

Op plan kopen? Kom langs voor een koffie, we helpen je graag verder.

Neem contact op
Huysewinkel | Op plan kopen? Kom langs voor een koffie, we helpen je graag verder.
Alle foto's

Geïnteresseerd?

Wenst u meer info over onze nieuwbouwprojecten? Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak en wij laten zo snel mogelijk van ons horen.

Stuur ons een bericht of bel ons rechtstreeks via Waasmunster 09 278 10 10.