Deurle (9831)

Villa

Pontstraat 78, 9831 Deurle

Men kan deze unieke villa terugvinden in de Pontstraat, gelegen in het schilderachtige Deurle.
Naar de hand van architect Benoit Viaene werd deze woning opgetrokken in 2015. De constructie in combinatie met de exceptionele vergezichten over de Leie en de uitgestrekte natuurlandschappen zijn een ware streling voor het oog.
Via de houten toegangspoort krijgt men toegang tot het verhoogde perceel, dewelke alle rust en privacy schenkt aan zijn bewoners. Ogenblikkelijk kan men de prachtig aangelegde, doch onderhoudsvriendelijke tuin aanschouwen.
Aan de voorzijde van de woning situeert zich de woonkamer. De hoge plafond in combinatie met de naadloze raampartijen zorgen voor een optimalisatie van vergezichten over de uitgestrekte weides.
De gehele woning werd zoveel als mogelijk vervaardigd met natuurlijke materialen. Deze aardse tinten zorgen samen met het minimalistisch karakter van de woning voor een lichtrijke en zachtaardige uitstraling.
De keuken vormt het kloppend hart van de woning. De prachtige smeedijzeren pocket-schuiframen verzinken in de muren en laten binnen- en buitenruimte mooi in elkaar overvloeien. Het geborstelde marmer als werkblad in samenhang met de maatkasten en de kraan in messing zorgen voor een ongeziene elegantie. Grootste blikvanger daarbij is de smeedijzeren ingemaakte wijnklimaatkast, voorzien van compartimentering en luchtcirculatie.
Ook de eerste verdieping beschikt over een tijdloos karakter. Via een ruime inloopdressing kan men de prachtige master bedroom betreden die gekenmerkt wordt door zijn organisch gevormde plafondstructuur. Van hieruit heeft men een adembenemend zicht over enkele bochten van de Leie. Ensuite bevindt zich een uiterst ruime badkamer. Bijkomend bevinden zich op de eerste verdieping nog twee slaapkamers met annex douchekamers.
De volwassen aangelegde tuin met prachtig terras vormen een harmonieus geheel met de warme stijl van deze villa, dewelke in zijn geheel een bijzonder beleving nalaat.
Voor meer informatie contacteer Ann-Sofie via ann-sofie@huysewinkel.be of tel. 0471 04 85 35.

Huysewinkel Gent

T   +32 (0)9 278 10 10
E   xavier@huysewinkel.be

Sint-Pietersnieuwstraat 158,
9000 Gent

Bebouwing

Type

open

Bouwjaar

2015

Grondoppervlakte

1240 m²

Woonoppervlakte

396 m²

EPC waarde

59 kWh/m²

Comfort

Aantal slaapkamers

3

Aantal badkamers

3

Type keuken

Hyper-Geïnstalleerd

Centrale verwarming

Ja

Vloerverwarming

Ja

Videofoon

Ja

Alarm

Ja

Bijkeuken

Ja

Dressing

Ja

Geografische ligging

Omgeving

Residentieel

Financiële info

Kadastraal inkomen

4.913 EUR

Overige info

Tuin

Ja

Oriëntatie tuin

ZW

Inrichting tuin

Volledig aangelegd

Open haard

Ja

Ruimtelijke ordening

Stedenbouwkundige vergunning verkregen

Ja

Meest recente bestemming

Woonpark

Dagvaardingen uitgebracht

Nee

Voorkooprecht op dit goed

Ja

Verkavelingsvergunning verkregen

Nee

Effectief overstromingsgevoelig

Nee

Mogelijk overstromingsgevoelig

Nee

Afgebakend overstromingsgevoelig

Nee

Risicozone voor overstromingen

Nee