Huysewinkel | Tribeca
100% verkocht
Gent

Tribeca

‘Tribeca’, de voormalige textielfabriek ‘Filature de Rabot’, aan de Nieuwevaart, wordt de parel van de vernieuwde Bloemekenswijk. Er zullen appartementen met zicht op water alsook parkappartementen gecreëerd worden.
De stad Gent investeert in mobiliteit en een nieuw stadspark in het noordwesten van Gent van 5,1 ha, namelijk het Bloemekenspark. Een gedroomde ligging voor het Tribeca-project, vlak aan het water en een park, met een vlotte verbinding naar het historisch centrum van Gent. Omgeven door scholen, crèches, winkels, supermarkten ... Op wandel en fietsafstand van het gezellige, bruisende stadscentrum.
FASE1 reeds volledig uitverkocht.
Wenst u de plannen in te kijken of een afspraak op locatie contacteer ons via Xavier@huysewinkel.be of 09/278.10.10 Meer informatie op tribeca.gent/huysewinkel

Het ambitieuze Tribeca is een betaalbaar, eigentijds en groen project, met een knipoog naar het Newyorkse TriBeCa, een industriële wijk die werd omgevormd tot een aangename buurt. Het is nu één van de meest gegeerde wijken in New York. Het Gentse Tribeca wordt een ideale woonbuurt met veel ruimte. De meeste appartementen kijken dan ook uit op de Nieuwevaart.

‘Tribeca’, de voormalige textielfabriek ‘Filature de Rabot’, aan de Nieuwevaart, wordt de parel van de vernieuwde Bloemekenswijk. Met zijn uitgelezen ligging en karaktervolle architectuur zal het kopers van alle generaties aantrekken en bekoren. Ze vinden er immers alle troeven die het Newyorkse Tribeca tot een succes hebben gemaakt: een betaalbare locatie aan het water, een aangename woonomgeving, een vlotte bereikbaarheid en de opwindende sfeer van een stadsdeel dat herleeft.

Geïnteresseerd?

Wenst u meer info over onze nieuwbouwprojecten? Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak en wij laten zo snel mogelijk van ons horen.

Stuur ons een bericht of bel ons rechtstreeks via Gent 09 278 10 10.

Stel hier je vraag