Huysewinkel | Lange Molenstraat
Lebbeke

Lange Molenstraat

Vanaf € 415.000

REEDS 25% VERKOCHT - Deze vier energiezuinige nieuwbouwwoningen worden opgetrokken nabij Lebbeke-dorp, op een mooi perceel van ca. 356 m². Dankzij het prachtige verzicht wordt het hier aangenaam vertoeven, zowel binnen als buiten. Omwille van het E-peil van E30 geniet u bij deze woningen de komende vijf jaar van 50% korting op uw onroerende voorheffing. Zonnepanelen zijn reeds voorzien, het plaatsen van extra zonnepanelen zou voor een volledige vrijstelling op de onroerende voorheffing kunnen zorgen de komende vijf jaar.

U zal de woning betreden via een comfortabele inkomhal met gastentoilet, dewelke toegang verleent tot de leefruimte met open keuken. Aansluitend aan de keuken bevindt zich een aparte berging en de inpandige garage. De tweede verdieping herbergt drie mooie slaapkamers, waarvan één met ensuite dressing. Verder bevindt zich nog de badkamer met ligbad en inloopdouche en een apart toilet.

De woning zal bestaan uit drie bouwlagen, waarbij de derde bouwlaag standaard casco wordt afgeleverd. U heeft de mogelijkheid deze derde bouwlaag mede af te werken, waarbij dan een vaste trap zal worden voorzien. Deze tweede verdieping zal twee extra slaapkamers en een zolder/bergruimte creëren.

Als koper heeft u nog de kans zelf keuzes te maken in bepaalde afwerkingen. Zo zijn er ruime budgetten voorzien voor de keuken en sanitair en kan u nog de afwerking van de trap en verschillende soorten vloeren kiezen. De tuin zal na de werken door de bouwheer genivelleerd worden, zodoende dat de koper na aankoop carte blanche heeft betreffende de aanleg van terrassen en tuin.

Bij verdere interesse kan er steeds een afspraak worden vastgelegd met ons kantoor voor een uitgebreide toelichting aangaande de afwerkingsgraad en mogelijkheden.


Beschikbare units

Unit Type Slaapkamers Oppervlakte Terras Prijs
LangeMolenstraat34B Niet gespecificeerd 3 166 m2 / € 415.000 meer info
LangeMolenstraatLebbeke36 Niet gespecificeerd 3 166 m2 / € 415.000 meer info
LangeMolenstraatLebbeke36A Unieke woning 3 166 m2 / € 415.000 meer info

Op plan kopen? Kom langs voor een koffie, we helpen je graag verder.

Neem contact op
Huysewinkel | Op plan kopen? Kom langs voor een koffie, we helpen je graag verder.
Lange Molenstraat Alle foto's

Geïnteresseerd?

Wenst u meer info over onze nieuwbouwprojecten? Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak en wij laten zo snel mogelijk van ons horen.

Stuur ons een bericht of bel ons rechtstreeks via Lebbeke 09 278 10 10.