Over ons

Huysewinkel is een familiebedrijf dat met passie en waarden zijn klanten steeds bijstaat in de aankoop & verkoop van het betere vastgoed.

Historiek

Huysewinkel begon 9 jaar geleden in de streek van het Waasland. Motivatie, inspiratie en een doel van een sterke vrouw waren de ingrediënten van een mooi begin. De doordachte visie en een persoonlijk contact met haar klanten, gaven aan dit verhaal een extra dimensie. Door het grote succes van dit concept werden de grenzen in 2013 verlegd.  

Huysewinkel kiest hierbij resoluut voor een uitbreiding waarbij het Waasland in verbinding wordt gesteld met de Gentse regio. Dit onder de familiale vleugels van de zoon Xavier De Ruysscher. In november 2018 is de uitbreiding van een derde kantoor in Sint-Martens-Latem een feit.

Handelskenmerk

Huysewinkel heeft bewust gekozen voor een niche in het betere vastgoed. Hier biedt zij een op maat gemaakte service waarbij de wensen van hun klanten centraal staan.

Een correcte en professionele werkmethode dragen zij hoog in het vaandel. Dit zal duidelijk zichtbaar en voelbaar zijn voor de toekomst van het residentieel vastgoed in de regio van Gent en het Waasland.

Ook kent Huysewinkel een specialisatie in investeringsvastgoed. Hiervoor werd reeds een sterk netwerk opgebouwd waarbij een vertrouwensband primordiaal is.

Prestigepand op toplocatie

Het hoofdkantoor van Huysewinkel bevindt zich in hartje Gent op het kruispunt tussen Sint-Pietersnieuwstraat en de Jozef-Plateaustraat. Dit 19de eeuwse pand straalt warmte en prestige uit en vormt dan ook het visitekaartje voor hun bestaande en toekomstige klanten.

Blijf op de hoogte